15 °C

Оскарите пожелаха Отмъстителите за водещи!

Изглежда Оскарите се опитват да сформират Отмъстителите за водещи на церемонията. Бляскавият спектакъл ще се проведе на 24.02.2019г. и към настоящия момент официално НЯМА водещ. Продуцентите ще се опитат да извлекат полза от всички присъстващи в залата, за да представят различни фрагменти от шоуто. А какъв по-добър момент от този, за да промотираш „Отмъстителите: Краят“ и същевременно да вдигнеш рейтинга на церемонията. В изминалите години Оскарите претърпяха многократен спад в рейтинга си. Оскарите пожелаха Отмъстителите

Според информация от нашия източник Академията търси възможно най-много звезди от „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“.  Изискването им е никой от тях ДА НЕ Е представял на Златните глобуси. Оскарите се излъчват по телевизия ABC, която е собственост на Disney. Връзките с кино вселената на Марвел веднага ще бъдат пуснати в действие. Академията отказа коментар дали ще искат да съберат всички или само онези, които оцеляха след щракването с пръсти на Танос. 

Това няма да е първия път, в който Отмъстителите се събират за Оскарите. През 2013г. Робърт Дауни, Крис Еванс, Марк РЪфало, Джеръми Ренар и Самюел Джаксън се появиха заедно. Но тогава бе много различен период за кино вселената на Марвел. Тя порасна многократно с „Война без край“, който се превърна в най-касовия филм от поредицата и четвъртият най-касов филм в историята на киното за всички времена (говорим в световен мащаб). А сега „Отмъстителите: Краят“ е най- очаквания филм за 2019г. Оскарите пожелаха Отмъстителите

 Не е ясно какво точно ще изберат продуцентите, но те възнамеряват да сътворят невиждано шоу, за да изтрият от съзнанието случката с Кевин Харт и отказа му да води. Оскарите пожелаха Отмъстителите

Ако Отмъстителите се случат, като водещи, новината ще е огромна. Премиерата е през Април, което означава, че по време на церемонията ще има опция за премиера на нов трейлър. Това ще закова зрители пред екрана. Оскарите пожелаха Отмъстителите

Към настоящия момент новината все още НЕ Е потвърдена официално.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. С търпение и такт ще постигнете повече, отколкото с демонстрация на изключителността си. Денят е различен и интересен, а при желание може да го завършите в компанията на любим човек.
01 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Дава ви се шанс да реализирате плановете си, не се колебайте да действате. Избягвайте конфликтите, особено с хора, с които сте свързани, било служебно или емоционално.
01 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Повече внимание отделете на здравето си.
01 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате от тях. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично.
01 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Денят може да се окаже решаващ в тази посока. Непредвидени събития значително ще ви улеснят. Не придавайте толкова голямо значение на дреболиите. Ситуацията около вас е много благоприятна и просто трябва да се възползвате.
01 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза за ваш близък приятел. Сигурно ще съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с интригуваща личност ще ви вълнува вечерта.
01 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Отдават ви се добри възможности, опитайте се да ги оползотворите без чужда помощ. Ще имате успех, ако продължите да работите по начина, по който сте работили досега. Ще останете доволни от предложението, което съвсем случайно получавате.
01 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Денят е добър за вас, тъй като ще получите добри новини, които отдавна очаквате. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Насочете усилията си в правилната посока и доброто няма да закъснее.
01 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.
01 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.
01 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Въпрос чието разрешаване отдавна отлагате, днес ще ви застави да се заемете по-сериозно с него. Моментът е много подходящ за уреждане на проблеми свързани с дома или семейството. Ще бъдете много улеснени в това отношение.
01 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. С вътрешното си озарение ставате привлекателни за околните, а вие знаете как да използвате даденостите си. Възможни са разочарования поради разминаване на реалностите с мечтите ви. Трудът ви няма да остане неоценен, не се щадете.
01 окт 2020
Последни новини