„Уилоу“ ще се превърне в сериал

Изображение 1 от 2

    Това беше един от най-популярните фантастични филми на 80-те. Рон Хауърд отбеляза един от първите си режисьорски успехи с него, а автор на идеята е Джордж Лукас. Ето че сега „Уилоу“ може би ще се превърне в сериал за платформата „Дисни+“.

    Хауърд сподели, че Джон Касдан, сценарист на последния му хит „Соло: История от Междузвездни войни“, му е предложил идеята за сериал. „Мисля, че ще се получи страхотно. Всъщност сме обсъждали подобни идеи с Джордж. Той искаше да представи в сериала повече за самия Уилоу и за някои от другите герои“, споделя прочутият режисьор.

    Фантастичната приказка с участието на Вал Килмър и неговата бъдеща съпруга Джоан Уоли разказва за дребния на ръст, но с голямо сърце Уилоу (Уорик Дейвис), който трябва да спаси едно специално бебе от тиранична кралица, заплашваща да унищожи света.

    Новият сериал явно ще се превърне в поредния хит за „Дисни+“, които подготвят още сериали за Марвел героите Локи, Алената вещица, Ястребово око, както и новото шоу от вселената на „Междузвездни войни“ – „The Mandalorian“.

    Ако сериалът наистина бъде направен, според Хауърд героят ще е по-различен. Уилоу ще е вече по-възрастен, по-мъдър и по-сръчен в боравенето с оръжия, за разлика от преди.

    Източник: cinefish

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини