В какво обвиняват двойника на Лео Меси

Има много хора по света, които дават мило и драго, за да приличат на любимите си спортисти. Случаят с иранеца Реза Парастеш не е точно такъв, защото, без да полага особени усилия, можем да го сбъркаме с футболиста на Барселона.

Реза стана известен като иранския Меси, а по-късно като фалшивия Меси, и определено привлича вниманието върху себе си. Славата обаче е нещо доста коварно, защото може да ти изиграе лоша шега. Точно това се случва и с иранския Меси.

Marca пише, че 23 жени са подали оплакване срещу Реза Парастеш, че ги е измамил, за да спи с тях. Според жените, Парастеш ги е заблудил с външния си вид и поведението си, че е звездата на Барселона Лионел Меси и правил секс с тях. Жертвите на фалшивия Меси го обвиняват в изнасилване чрез измама.

Парастеш обаче използва профила си в Instagram, за да нарече тези новини фалшиви. Той твърди, че подобно нещо нещо няма и всичко е измислено, защото, ако е било истина, вече е щял да бъде в затвора.

Двойникът на Меси призовава хората да не вярват в това, което чуват по негов адрес. Той също така е шокиран как някой може да си играе с репутацията му по такъв начин.
 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини