27 °C

Единодушно избраха единствения кандидат за почетен гражданин на Димитровград

На предпоследната сесия на Общинския парламент преди местните изборите, тукашните парламентаристи избраха почетния гражданин за 2019-та година на Димитровград, д-р Недялко Желев.

Изборът стана след сформиране на комисия за тайно гласуване. Своя глас дадоха всички присъстващи 28 общински съветници, като 27 от тях бяха „ЗА“, а един от съветниците бе пуснал една недействителна бюлетина.

По традиция връчване на званието за „Почетен гражданин на Димитровград“ ще бъде на празника на града, 2-ри септември, с официална церемония по време на тържествената сесия на ОбС.

Д-р Желев бе предложен от кмета Иво Димов, той е лекувал поколения димитровградчани. Все още продължава да дава дежурства и да се грижи за малките пациенти, въпреки възрастта си от 74 години. Получил е званието “Заслужил лекар” от Министерството на здравеопазването.

Д-р Недялко Желев наистина заслужава и достойно ще носи званието почетен гражданин на Димитровград. С него работим заедно много години и се познаваме толкова добре. Мога да кажа само позитивни, само хубави неща. Той е един от най-уважаваните педиатри в Димитровград и сред най-уважаваните колеги, коментира председателят на Постоянната комисия „Здравеопазване и социални дейности“ в ОбС д-р Вълчо Митрушев.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Зв
  зв
  6 0
  16:44, 29 юли 2019
  Упорито се доближаваме до времето от преди 1989 год. - избираш от..... 1 човек. Независимо главен прокурор ли ще избират или почетен гражданин на Димитровград. Дори и в северна Корея допускат втори кандидат вече! ( Лекарят не го познавам , но защо само една кандидатура?)
  • Ба
   Бай Хой(Кой)
   3 0
   21:15, 29 юли 2019
   До Зв....не само се доближаваме до времето от преди 1989-та,а го....надграждаме...радвай се,че още можем да задаваме въпроси като "Защо".

Хороскоп за 04.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
04 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
04 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
04 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
04 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
04 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
04 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
04 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
04 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
04 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
04 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
04 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
04 авг 2020
Последни новини