13 °C

Единодушно избраха единствения кандидат за почетен гражданин на Димитровград

На предпоследната сесия на Общинския парламент преди местните изборите, тукашните парламентаристи избраха почетния гражданин за 2019-та година на Димитровград, д-р Недялко Желев.

Изборът стана след сформиране на комисия за тайно гласуване. Своя глас дадоха всички присъстващи 28 общински съветници, като 27 от тях бяха „ЗА“, а един от съветниците бе пуснал една недействителна бюлетина.

По традиция връчване на званието за „Почетен гражданин на Димитровград“ ще бъде на празника на града, 2-ри септември, с официална церемония по време на тържествената сесия на ОбС.

Д-р Желев бе предложен от кмета Иво Димов, той е лекувал поколения димитровградчани. Все още продължава да дава дежурства и да се грижи за малките пациенти, въпреки възрастта си от 74 години. Получил е званието “Заслужил лекар” от Министерството на здравеопазването.

Д-р Недялко Желев наистина заслужава и достойно ще носи званието почетен гражданин на Димитровград. С него работим заедно много години и се познаваме толкова добре. Мога да кажа само позитивни, само хубави неща. Той е един от най-уважаваните педиатри в Димитровград и сред най-уважаваните колеги, коментира председателят на Постоянната комисия „Здравеопазване и социални дейности“ в ОбС д-р Вълчо Митрушев.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Зв
  зв
  6 0
  16:44, 29 юли 2019
  Упорито се доближаваме до времето от преди 1989 год. - избираш от..... 1 човек. Независимо главен прокурор ли ще избират или почетен гражданин на Димитровград. Дори и в северна Корея допускат втори кандидат вече! ( Лекарят не го познавам , но защо само една кандидатура?)
  • Ба
   Бай Хой(Кой)
   3 0
   21:15, 29 юли 2019
   До Зв....не само се доближаваме до времето от преди 1989-та,а го....надграждаме...радвай се,че още можем да задаваме въпроси като "Защо".

Хороскоп за 21.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Чувствате се изпълнени с енергия и всявате бодрост навсякъде около вас. Днес ви се отдава прекрасна възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна и можете да бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е пълно, ако го направите.
21 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се разделите с хора, които са ви разочаровали. По-често се вслушвайте в съвети, не са случайни. Възможни са обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера имате печеливши намерения, но е важно как ще ги реализирате. Ласкателите не са ваши съмишленици и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за делото ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.
21 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Деловите от вас ще следват срочността на многото си задачи, което ще определя и приоритетите им. Изграденото партньорско доверие ви помага да се справите по-лесно с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.
21 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.
21 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
21 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Решени сте да постигнете намеренията си и ще вложите много старание, за да се докажете. Не са изключени и по-рисковани ходове, но за тях имате своите обяснения. Помислете как да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Няма да се затрудните, стига да го желаете.
21 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания.
21 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Старанието ви ще се забележи, но не го проявявайте само по тази причина. Има много други неща, заради които си заслужава да се погрижите, като на първо място покажете искреното си отношение и внимание. По-малко съветвайте, повече действайте. Вълнуващи преживявания за онези, които не са загубили усета си към романтиката.
21 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Стойте настрана от конфликти и интриги, за да запазите спокойствието на духа си. Занимавайте се с дела, които са част от общ проект и биха ви обогатили финансово и духовно. В търпението и компромисите е част от мисията ви. Децата и родителите ще напомнят за нуждите си, погрижете се.
21 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви. Връзката ви ще укрепне, ще получите повече уважение и дадете простор на чувствата си, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието, на плановете и на живота ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За някои от вас денят може да бъде много ползотворен в делови план. Не оставяте много възможности на конкурентите си и си осигурявате добри позиции. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Критиките ви в един момент може доста да досадят и да станат повод за скандал. Ще намерите и достатъчно време за почивка в приятна компания.
21 ное 2019
Последни новини