Спецпрокурор „роди“ ПРЪСКАЧКАгейт. Новината „кърти“ социалните мрежи (видео)

Истински фурор предизвика във Фейсбук обяснението на шефа по „Антитероризъм“ Евгения Станкова, че кибертерористите са извършили посегателсво върху „Поливни системи“ и така са искали политически да дестабилизират държавата.

По тази причина новината за „атаката“ бе наречена ПРЪСКАЧКАгейт. Думите на Станкова станаха обект на масова подигравка. Голяма част от хората използват квалификации, които ще спестим. Ето какво точно обясни спецпрокурорката:

"Осъществено е посегателство срещу "Поливни системи", които са пред парламента, като в данните, които се съдържат става въпрос, че е имало такова желание, при евентуално преминаване на автомобилите на различни....може би държавен глава или гости на нашето Народно събрание да се задейства поливната част пред парламента и да се създаде някакво затруднение при предвижването, което да води до политическа нестабилност...."

Източник: http://frognews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    На
    Надя
    24 -1
    10:50, 1 авг 2019

    Отивайте си, много сте зле.Омръзна ни този цирк на всички нива.Най добрия и послушен "материал" е събран в правителството и ред държавни или местни институции.А от специализираната прокуратура явно са от "най-талантливите".Срам, срам, голям срам ни тресе заради вас.Категорично не заслужаваме подобно управление и институции.Подминахте всякакви тъпомери.

  • 2
    Ша
    Шайка
    19 -1
    11:44, 1 авг 2019
    Българската държава е абсолютна пародия.
  • 3
    Ах
    Ахил
    14 -1
    15:00, 1 авг 2019
    Ако го бях казал, нямаше д ми повярвате за какво става на въпрос в Специализираната прокуратура и същия съд. Послушковците на сегашните управляващи. Правят каквото им кажат и работят в насока доказването на вина, а не в търсенето на истината. До сега само мен ме беше срм, но с това изявление границата на тъпотията преля. Срамувайте се всички. Колкото по-не кадърен си, толкова по-висок пост заемал в държавната администрация. Важното е да изпълняваш указанията без да мислиш. Жалко, че толкова много патриоти са дали живота си за страната.
  • 4
    Бо
    Боса
    1 -1
    22:59, 4 авг 2019
    До тримата глупаци по горе.Като ви тресе срам багажа и да ви няма.И без това в БГ има прекалено много тъпаци като вас.
Последни новини