Иво Димов е единствен кандидат за кметския стол в Димитровград пред партията

На 5-ти август се проведе среща на членовете на ГЕРБ, на която единодушно бе издигната и подкрепена кандидатурата на кмета Иво Димов за кандидат-кмет на Община Димитровград. Димов е получил 180 гласа от 180 души, присъствали на събранието на ГЕРБ.

С тази номинация поставят Изпълнителната комисия на партията, която има последната дума, почти без възможност да даде друго решение за кандидат-кмет на Димитровград на местните избори в края на октомври.

Иво Димов е кмет на общината 2 поредни мандата - от 2011 г. до днес.

На събранието членовете на ГЕРБ са обсъждани и предложения за 33-ма общински съветници, като в листата ще присъстват освен партийни кандидати и такива от гражданска квота, за която са излъчени както добре познати лица на бизнеса, така и нови личност от сферата на здравеопазването, образованието и др., информираха делегати.

На партииния форум са гласувани и кандидатури за кметове на 12-те селата в общината, в които ще се избират чрез избори по новия закон за минимум 350 жители на селото. Всички кандидатури ще бъдат обявени официално след решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

До този момент няма официални кандидатури за кметския стол в града от никоя партия, организация или комитет, единствената почти сигурна кандидатура е на сегашния кмет Иво Димов.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (22)

  • 1
    Rp
    rp/r,dje.
    14 -4
    16:40, 6 авг 2019
    Браво , ще задминем и Северна Корея. Избораш - от един човек. Няма други предложения. Помним така беше до 1989 година.Срам ме е!
    • До
      До
      7 -13
      18:37, 6 авг 2019
      Браво Иво само ти можеш да спреш шайката на Стефчо... Виж коментара
    • Ба
      Бай Хой(Кой)
      8 -3
      22:40, 6 авг 2019
      Северна Корея....не можем да я доближим.Когато Тръмп вземе да се моли за среща с *******...тогава можем да се сравняме с тях.
  • 2
    До
    До rp/r,dje.
    12 -8
    19:28, 6 авг 2019
    То други толкова "кадърни" в партията няма. Или "послушни".... Тоя се ояде здраво и си повярва, че е голяма работа.
    Кофтито е, че няма алтернатива от друга партия. Безлични и невзрачни. Виолета ако успее да го пребори. То и за там не знае човек да се радва ли, да се надява ли... на малко прасе и нов началник да не се радваш, че не знаеш каква свиня ще излезе.
  • 3
    Si
    SIC
    14 -7
    19:28, 6 авг 2019
    Крадлива шайкаджийска паплач.
  • 4
    Ми
    Мина
    17 -7
    21:52, 6 авг 2019
    Няма да гласувам за човек,който на оплакванията на димитровградчани от шум, който вдигат тийнейджъри , заявява , цитирам го , " който иска да му е тихо, да отиде на село,при птичките и пчеличките".
    • Me
      Mercedes E6.3 AMG
      1 -1
      09:47, 9 авг 2019
      Мила госпожо! Кажете си адреса да знам от къде да минавам от 22 до 6 ;)
  • 5
    Ол
    Олег
    12 -5
    11:21, 7 авг 2019
    Как така няма да гласувате за него?! Ама недейте да мъчите ГЕРБ да се чувстват неудобно!
    От вас се очаква да гласувате и да не искате нищо! Само да си мечатаете да сте на негово място!
    Вие да не би да искате града да се развива извън малко асфалтец и тук-таме някакви плочки да се сменят?А?! Да не би да искате да прилича на голям град с бъдеще?
    Още малко и ще поискате някой университет да отвори филилал както във Враца даречем?
    ТЦ! Йок! Трябва да се сравнявате със селата и да викате, че сте добре!
  • 6
    Ме
    Медея
    6 -9
    16:54, 7 авг 2019
    За сетен,НЕПРИЯТЕН, път се убеждавам колко прости, злобни и ограничени хора има в този красив и приветлив град! Хора, които не виждат по-далеч от носа си, от жалките си щения и низостта в жалките си души!
    • Пр
      прасето Тиква
      2 -2
      21:07, 7 авг 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • До
      До медея
      9 -4
      23:17, 7 авг 2019
      Интересно къде видя постиженията на възхвалявания единствен и неповторим кандидат? Ако си идваш в годината по веднъж дваж може. Работа не знаеш как се намира. Не си опирал до проблем, за който да очакваш решение от общинарите....
      Иначе по градинките да минеш е добре...
      Или си част от далаверите и приближените...
  • 7
    Ол
    Олег
    4 -2
    15:34, 8 авг 2019
    Най-лошото е, че герберския електорат падна на нивото на тоя на БСП по липса на обектвиност и елементарна взискателност към своите!!
    Абее с какво сте по-добри от комунистите като едно, че партията ви е пълна с комунисти и наследниците им (дай да кажем примерно Цецки, Георги Марковци от ДС, Лили Павлови от варненското БКП родители и т.н.) и второ така леко да оставите демокрацията в страната да отива в киреча.
    Скоро вашите ще почнат (с любезното съдействие на бокуратурата) и да прибират хората за разпити, обаче вие мажете венцехваления (като филии с лютеница) по техен адрес!
    Истината е проста:
    всички кметове от ГЕРБ са като компоти - имат еднакъв вкус с лека разлика в сорта. Щото не управляват кметовете от ГЕРБ, ами ГИ управляват тях от някъде си своите.
    Нито някой е питал Иво Димов дали е искал да става кмет, нито сега ще го пита. Ако не слушка каквото му кажат - първо районната бокуратура, после специализираната и ......
  • 8
    На
    Накева
    4 -6
    17:30, 8 авг 2019
    Града става все по-хубав,така че тези които не виждат да си купят очила. Иво Димов трябва да остане кмет на града ни.
    • Ол
      Олег
      5 -3
      18:50, 8 авг 2019
      Къде са ти хората дето да се радват на хубавия град? Да не е хубаво на децата ви да ходят да бачка я в голям град, я в чужбина и да са го направили с много кеф! На простия ти акъл минавало ли е през акъла, че след 15 минути в метро и 25 в наземен транспорт вече ти иде да си починеш, а почваш да работиш тепърва. А да си вземаш детето от училище, което е на 7 км от работата ти също не е готино. И причината някой да го прави, е че на някои хора само градинските им стигат за да им е убаво и да гласуват
  • 9
    За
    За един приятел
    6 -1
    13:51, 9 авг 2019
    За един приятел питам, де...Ивчо-лъжеца намери ли си купената диплома? Напоследък все намръщен ходи, сигурно се сърди на хората дето не го харесват. Лакеите от гроб и общината се скъсват да му лижат з...а, ама той не му стига вече явно, не е на кеф нещо. Та за градинките и паркчетата, викате, супер били а?
    Много прост народ, ей...заслужаваме си мутрите и тъпунгерите дето ни управляват. Колкото е по-прост началника, толкова са по-прости и тези под него, че да не му личи простотията!
  • 10
    Ме
    Медея - Към Олег
    3 -6
    14:12, 9 авг 2019
    А на теб да ти е хрумвало, че решението на тези хора да заминат в чужбина,и да пътуват много до работното си място, и до училището на децата си, за да получават по-големи заплати,не е решение на кмета? И че тези обстоятелства, както и много други, които се коментират, също не са в правомощията на кмета? Мислиш ли, че и на него не би му се искало красивият ни град да е пълен с хора, спокойни за бъдещето, своето и на децата си, да кипи от пълноценен живот? За да може да се радва с тях на всичко хубаво, което се случва тук?? Нямате очи и мисъл за това! Ти, и всички като теб!
    • Ол
      Олег
      1 0
      11:25, 12 авг 2019
      Твоя любим кмет не е ли от ГЕРБ? А не стават ли 10 години откак са дош;ли на власт тая година и като изключим времето на Орешарски са били все на власт те!
      Щом е от ГЕРБ ще носи отговортност на местно ниво за действията на паритята и шефът си! Не е безгласна буква и има и глава и уста за да оправи нещата както смята за добре!
      Ако не може - значи няма за какво да е кмет от ГЕРБ, ако ли не го слушат - толкова по зле за ГЕРБ, няма нужда да уоравляват нищо!
      На Иван Костов навремето решихте, че 4 години са му много да започне от ниво -10 (т.е. 10 етажа под нищото) и да остави сттраната на +3 етаж. Почнахте с претенциите още от 99-та година, че прави деноминация, че част от кабинета му е корумпиран и независимо, че ги изхвърли и ги смени не му простихте (например Валентин Василев и Техноимпекс с Корнелия Нинова), например Богомил Бонев, Божков и т.н., в същото време на Бойко 10 години хич не му стигат и дай като на Путин да му дадем 20, 30, 50 години докато измрем...
  • 11
    За
    За Иво
    4 -1
    17:17, 9 авг 2019
    Не че нещо....ама като е толкова готино и хубаво в Димитровград питам защо семейството на Прехваления Иво живее в Пловдив....не че нещо
    • Ол
      Олег
      1 -1
      11:26, 12 авг 2019
      СМятай нали какъв кмет е, че да живеят при Тотев му се вижда яко!
    • Ее
      Еееее...
      1 -1
      11:55, 13 авг 2019

      Дъщеря му завърши в Милано, но се ожени в Димитровград и заживя в София. Кмета финансира всичко с кметстката си заплата докато издържаше жена си и другото си дете, плащаше лизин на нова Ауди и строи хотел в Пловдив. Да не мислите че му е лесно на човека, дайте му още един мандат, че да приключи поне с хотела и да доизплати лизинга на аудите, моля ви!

  • 12
    Дг
    Дград
    3 -1
    14:38, 10 авг 2019
    Само едно ще напиша 5 000 000лв.
    • Ha
      hahaha
      1 -1
      10:52, 13 авг 2019
      Голямата кражба от центъра?!?

Още новини

Последни новини