Кърджалиец предложи подкуп на служителка на Пътна полиция, подхвърлил и десетолевка

За предложен подкуп на длъжностно лице 55-годишен е задържан в РУ-Кърджали вчера. Около 9 часа на гише в сградата на Пътна полиция мъжът подхвърлил 10 лв. на служителка на гише в сектора, където се извършва регистрация на моторни превозни средства. Лицето е задържано. Образувано е бързо производство по чл.304, ал.1 от Наказателния кодекс, работата продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 27-годишен кърджалиец не е изплатил 72 месечни вноски на малолетния си син, след като е бил осъден за това с решение на Районния съд в Кърджали. По случая работи сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Шест броя комарници на прозорци в детска градина в Кърджали били повредени на 13 август. След сигнал и организирани издирвателни действия било установено, че деянието е извършено от две непълнолетни момчета на 9 и 13 години. Сектор „Криминална полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая работят по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини