Радослав Василев: Мисля, че "Арда" би могла да се намеси в битката за челната шестица

Нападателят на Арда - Радослав Василев, разкри пред "Диема" какво го е накарало да приема офертата на кърджалийския клуб, както и за обстановката в тима.

"Обстановката е добра за работа. Всичко около отбора е на професионално ниво. С изключение на мача срещу Локомотив (Пловдив) показваме добри игри и ще показваме още по-добри", коментира Василев.

"Усещат се наченки на отборен дух, но това е процес, който не става за ден или два. Има наченки, да, но всичко ще се подобрява с времето", допълни Василев.

"Договорът ми с Черно море изтичаше в края на миналия сезон. Както казах и тогава, имах желание да продължа в чужбина. Беше удобен момент. От клуба ми предложиха нов, но аз реших да поема риск, който не се осъществи, и затова избрах да дойда в Арда", разкри той.

"Интерес от Левски? Не, поне доколкото аз знам, такъв не е имало. Аз имах намерението да отида в чужбина, но времето напредваше, а от Арда бяха най-настоятелни. Офертата им беше най-добрата и така избрах да дойда тук.

За първи път работя със Стамен Белчев. Всеки треньор си има неговите изисквания. Стамен Белчев не се различава, има свои виждания за футбола. Набляга на тактическата дисциплина и работата по тактическата постройка на отбора", каза още нападателят.

"Не е непостижима цел оцеляването. Трудна е, защото има добри отбори в момента. Равностойно е първенството. Трябва да се утвърдим в шампионата. Със сигурност не е нещо непостижимо и мисля, че бихме могли да се намесим в битката за челната шестица."

"В Черно море изкарах много хубави година и половина. Оставих много приятели, но специално за мача - мач като мач. Готвя се за него, без нищо специално", завърши Василев.

https://topsport.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини