Стефан Илчев и “Камино бенд” гостуват на открития пиано бар в Димитровград

    За пета поредна година Община Димитровград организира пиано бар на открито.

    Той е плануван за 30-ти август от 20:30 часа и ще бъде с участието на "Камино бенд" и победителят от последния сезон на "Като две капки вода" Стефан Илчев.

    Бял роял на сцената над водата и ефектно сценично осветление ще бъде изградено на пл."Поезия" за събитието в петък вечерта. Парти маси и бар ще допълват обстановката и създават неповторима атмосфера, която привлича хиляди почитатели на хубавата музика.
    Камино Бенд:
    Милен Македонски-Мишо - композитор и виртуозен пианист, създал много песни и текстове за почти всички от големите български изпълнители. неговите песни са носители на Първа награда на всички престижни музикални конкурси в България. 
    Пейо Филипов - музикант, познат ни и от телевизионния екран, свирил на тромпет през годините с групи като : Дони и Момчил, Хиподил, Атлас, КГБ и други. 
    Даниела Николова - певица,текстописец и композитор на песни, с някои от които печели музикални конкурси у нас. Денислав Новев - финалист във втория сезон на ТВ реалити Мюзик айдъл, участва в множество музикално-сценични проекти.
    Мария Маринова - певица и финалист от Гласът на България и Х фактор, участва в различни музикални проекти, създател на първата си авторка песен. 

    Когато са заедно на една сцената ние ги познаваме като Камино бенд. Като част от екипа на пиано бар Камино имат голяма “вина” барът да се наложи като един от най-добрите в бранша през последните 11 години.  
    Стефан Илчев е роден на 12 април в гр. Бургас. Следва в  Музикална Академия – София, специалност оперно пеене в класа по на проф. Благовеста Карнобатлова. Последният голям успех на Стефан, който му носи популярност сред още по-голяма аудитория, е спечелването на телевизионния формат "Като две капки вода". Там сред многото талантливи певци, той безапелационно печели 1-во място, класиран от милионите зрители.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини