Сладки неприятности - акценти по FOX LIFE и FOX CRIME през септември

FOX LIFE

Сладки неприятности – сезон 1
От 17 септември, Вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България

Нов спиноф на признатия от критиците телевизионен сериал „Семейство Фостър”!

Тази нова поредица проследява следващата стъпка в живота на Кали и Мариана в Лос Анджелис. В тяхното ново пътешествие се присъединяват съседите им от жилищния комплекс, в който се нанасят: Гаел – социално отговорен и политически активен графичен дизайнер; Малика – момиче с остър ум и силно чувство за социална справедливост; и Алис – първо поколение американка с азиатски корени, която менажира жилищния комплекс.

Участват:
Мая Мичъл, Сиера Рамирез, Томи Мартинез, Зури Адел, Шери Кола, Роджър Барт, Ема Хънтън, Кен Кирби

FOX CRIME

Хароу – сезон 2
От 16 септември, Понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България

В този гениален, нестандартен и загадъчен сериал, д-р Даниел Хароу, станал жертва на опит за убийство, се заема да разгадае озадачаващата мистерия, а именно кой иска смъртта му. Търсенията му ще го отведат по-близо до дома откогато и да било.

Участват:
Йоан Грифит, Анна Лис Филипс

Балтазар – сезон 1
От 12 септември, Четвъртък @ 22:00 ч.

Премиера за България

Изправена пред поредица от убийства, новата полицейска началничка Елен Бах трябва да се научи да работи с гениалния, но и вбесяващ Рафаел, който е толкова добър в работата си, че може да накара дори мъртъвците да говорят.

Като един от най-талантливите патолози от своето поколение, Рафаел притежава всичко – той е чаровен, хубав, умен и успява еднакво добре да впечатлява и ядосва хората около себе си. Рафаел живее не особено почтен, но пълноценен живот, често в противовес на обичайните норми и разбирания.

Всичко това представлява голяма пречка за Елен, заета майка и нов член на криминалния отдел. Тя ще трябва да намери начин за сътрудничество с тази необикновена личност в името на разкриването на убийствата.

Участват:
Томер Сисле
Елен де Фюжрол

Убийства в Мидсъмър - сезон 11
От 6 септември, Петък @ 22:00 ч.

Премиера за канала

 

Сериалът е базиран на популярните и награждавани детективски романи на писателката Каролайн Греъм. Поредицата е изпълнена с изнудване, интриги, измами, изневери и убийства, които се случват в привидно идиличният окръг на Мидсъмър. Всички те биват разкривани от инспектор Барнаби.

Участват:
Джон Нетълс
Джейсън Хюз

Частни детективи - сезон 3
От 3 септември, Вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България

 

В третия сезон на сериала Анджи се озовава зад решетките, след като е подмамена да открадне секретна правителствена информация. За да излезе на свобода, тя трябва да разчита само на своя доверен партньор Мат Шейд, с който трябва да придобият откраднатата информация и да я оневинят. Със своите силни и слаби страни и с вярната асистентка Зоуи Чоу, Шейд и Анджи ще се опитат да си възстановят репутацията.

Участват:
Джейсън Прийстли като Мат Шейд
Синди Сампсън като Анджи Евърет

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини