Специален кейс за специалната Apple Card

Изображение 1 от 2

    Неотдавна Apple предупреди потребителите да не съхраняват новата Apple Card в кожени тъкани – например портфейли от кожа, или в допир с плата на дънките, защото това предизвиква необратимо обезцветяване на покритието на картата.

    Американският производител на дървени аксесоари Kerf дотолкова се вживя в този проблем, че представи на пазара специален дървен кейс за Apple Card с цена от $39 до $139.

    Въпреки солидните размери, в този кейс се побира само една от тези карти. Производителят великодушно позволява използването на кейса не само с Apple Card, но и с другите обикновени дебитни или кредитни банкови карти. Kerf специално подчертава, че в производството на малката дървена кутийка не се използва кожа, джинсови тъкани и други опасни за Apple Card материали.

    Аксесоарът Apple Card Case може да бъде направен от клен или орех, както и да се избере използването на обикновена (цена от $39 до $49) или обработена (цена от $99 до $119) дървесина. Гравирането на специален надпис струва $10, а нанасянето на графика е с цена $20. Именно последната услуга качва цената до $139.

    За да се извади Apple Card от дървения кейс е необходимо да се плъзне горния капак и да се натисне единия край на Apple Card, след което тя се повдига нагоре и може лесно да се извади. Производителят настоява, че кейсът изглежда най-добре редом до аналогичните аксесоари за iPhone.

    Въпреки че цената на този дървен кейс е от нивото на един бюджетен Android смартфон, в сегмента за който Apple Card Case е предназначен, това е една съвсем разумна цена.

    Източник: kaldata.com

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини