ESCOM предлага още екстри за учители

Безплатният интернет вкъщи е голяма придобивка за учителите, а мащабът на проекта говори сам за себе си – 72 000 е техният брой. МОН е в правото си да очаква от доставчиците популяризация и разясняване на процедурата по включването. ESCOM, като утвърден доставчик на високоскоростен интернет в 10 града, естествено се включи в кампанията.

Скоростта на предлагания от ESCOM достъп по този мащабен проект е 20 Mbps, а 100 Mbps е локалната (метро) скорост, в офертата за Хасково. Кратка справка с тарифите на фирмата показва, че учителите ще получат безплатно една от най-добрите интернет услуги на ESCOM. Обикновено домашният потребител се задоволява с доста по-ниска скорост (и цена), така че включените по проекта учители трябва да са готови за наистина бърз интернет.

Учителите, избрали ESCOM за свой доставчик могат да се възползват от преференциалния пакет Интернет + Кабелната телевизия ESCOM CTV, заплащайки само 6 лв. Каналите са над 50, а качеството – кристално.

Телефонът, на който учителите могат да зададат своите въпроси към ESCOM е 66 03 26. Позвъняванията след работно време, дори когато няма дежурни екипи, се приемат от новата система за обслужване, разработена в ESCOM, и получават отговор на другия ден.
Учителите могат да видят предложението на ESCOM тук.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини