Александър Скарсгард е Рандал Флаг в сериала „Сблъсък” по Стивън Кинг

Александър Скарсгард ще се превъплъти в емблематичен злодей от творчеството на Стивън Кинг, а именно Човека в черно Рандал Флаг, в предстоящата сериализирана адаптация на „Сблъсък”.

В добавка към новината за Александър Скарсгард, който се присъединява към вече известните Джеймс Марсдън (Стю Редман), Амбър Хърд (Надин Крос), Одеса Йънг (Фран Голдсмит) и Хенри Зага (Ник Андрос), самият Стивън Кинг също разкри няколко допълнителни имена от кастинга. По време на представянето на най-новия му роман „The Institute“, по чиято екранизация вече се работи (по-малко от 24 часа след дебюта му в книжарниците), той съобщи, че ще видим Джован Адепо като Лари Ъндърууд, Оуен Тийг като Харолд Лодър, Брад Уилям Хинки като Том Кълън и Даниел Сунджата като Коб.

В „Сблъсък”, след авария в свръхсекретна военна лаборатория, светът е поразен от епидемия от смъртоносен грип. Властите се опитват да я прикрият с всички средства, но скоро става ясно, че краят е близо. Само за няколко седмици човечеството е почти унищожено. Малцината оцелели са осъдени да бродят из осеяния с трупове свят в търсене на най-оскъдното – близостта на друго човешко същество. Измъчвани от мисли за безвъзвратно изгубеното и от страховити сънища, те са решени да завъртят отново колелото на живота. Две сили се борят за душите на оцелелите. Следвайки техния повик, хората ще се изправят пред поредния съкрушителен сблъсък.

Режисьор на „Сблъсък” е Джош Буун („The Fault in Our Stars“, „New Mutants“), който е и сценарист наравно с Бен Кавел. В сценарния екип влиза и самият Стивън Кинг, който ще напише последния епизод (според информацията, в него ще се включва и оригинален материал, който не присъства в книгата). Бун и Кавел също така са и изпълнителни продуценти заедно с Рой Лий, Джими Милър и Ричард П. Рубинщайн. Продуценти са Нейт Лий, Джил Килингтън и Оуен Кинг.

Премиерата се очаква през 2020 по CBS All Access.

Източник: http://operationkino.net/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини