Серия от побоища в Кърджалийско и съпротива на полицаи разследват служителите на реда

На 13.09.2019 г. в РУ Джебел е започната проверка по възникнал скандал между три лица. Едно лице е пострадало, без опасност за живота. Двама от извършителите са задържани за срок до 24 часа.

На 13.09.2019 г. при извършена полицейска проверка, служители на РУ Момчилград са установили водач на лек автомобил, управляващ го след употреба на алкохол – 1.25 промила. Започнато е бързо производство, лицето е задържано за срок до 24 часа.

На 13.09.2019 г. в РУ Момчилград е започнала проверка за съставени документи с невярно съдържание и използването им пред ТП НОИ Кърджали.

На 14.09.2019 г. в РУ Кърджали е започната проверка за извършени непростойни действия в гр. Кърджали, във фитнес зала „Импулс” от 32-годишен жител на гр. Кърджали, който е нанесъл удари на 23-годишно лице. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Задържан е за срок до 24 часа, 33-годишен мъж, затова че след надлежно предупреждение съзнателно пречи на полицейски орган да изпълни задълженията си по служба.

На територията на областта са възникнали 3 ПТП, при които без опасност за живота е пострадал 1 гражданин. Двама от водачите са употребили алкохол. На виновните водачи са съставени АУАН.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини