Търсят специалисти за обгрижване на възрастни хора

Община Хасково обяви прием за подбор на специалисти в няколко направления за обгрижване на възрастни хора по социален проект.

Необходимият персонал е по проекта „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“ , финансиран по ОП “Развитие на човешките ресурси“.

За прием са обявени три позиции за социални работници, две за медицински сестри, необходим е един рехабилитатор и един психолог.

Изисквание за медицинските сестри е да имат минимум 1 година трудов стаж по специалността, за социалните работници няма изискване за предишен професионален стаж. Кандидатите за позицията на рехабилитатор може да имат образование в специалностите „рехбилитация”, „кинезитерапия” или „физиотерапия“. За тази позиция и за мястото на психолог професионалният опит също не е задължителен.

Подборът за местата ще бъде направен в два етапа-документален, а одобрените от него ще минат и на интервю във втората част.

Документите мотат да се подадат лично или чрез пълномощник в общинската администрация

Крайният срок е 17 ч. На 18 октомври.

Длъжностите ще се заемат след сключване на договор с избраните специалисти. Те ще бъдат в 6-месечен изпитателен срок.

По-късно днес от Общината уточниха, че предлаганото възнаграждение за медицинските сестри, социалните работници и рехабилитатора е 1372 лв., а за психолог- 1497 лева.

По поректа ще се обгрижват 177 души.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Дя
    Дядо Гошо
    5 -4
    17:49, 10 окт 2019
    Алоооооо Гербаджиите ами то половината народ са пенсионери кого по напрес ще обгрижвате Ами то и вожда ви е на 60 години и той е вече за обгрижване
    • Ре
      Реалист
      2 -1
      00:17, 11 окт 2019
      Поправка.. Вождът е милиардер, а висшите гербери са милионери, тях не ги мисли... Те ще си платят от крадените пари....
    • Ma
      mattogi
      0 0
      04:06, 15 окт 2019
      предлагаме 2% съдействие за правене на бизнес, купуване на дома, моторизирана кола и за заплащане на медицински сметки, свържете се с selsumat@gmail.com
  • 2
    Ди
    Димитър
    7 0
    20:43, 10 окт 2019
    Отново се раздува администрацията. Този отдел на кого е притрябвал?! Със стартова заплата от 1372 лева!!! Психолога ще взима повече 1497 лева!!! Защо харчите общински пари за глупости?! Позициите са обещани на наши хора, герберчета. Всички конкурси провеждани от общината са нагласени. Няма нищо честно. Всяка партия си наглася хората. Повдига ми се от вас общинари. Затова кадърните хора избягаха от България, защото тук цари шуробаджанащината и корупцията. И сега всички обещавате предизборно, а после забравяте какво сте обещали. Нагласяте ваши хора на топли местенца с хубава заплатка, а обикновените граждани да плащат само данъци.
    • ??
      ???
      0 0
      14:22, 11 окт 2019
      Това не са общински пари а възнаграждение финансирано по Европейски проект.
Последни новини