Свободните работни места в Първомай

Продължават да бъдат незаети местата за учител по изобразително изкуство в ОУ „Кирил и Методий“ - Първомай и лектор по турски език във с.Воден.

Заявени са още позиции за двама социални работници и психолог.

Сред лицата без висше образование най-търсени са тези със средно професионално, средно общо и основно образование – шивачи – 15; лични асистенти – 15 и 13 общи работници.

Обявени са още позиции за огняр, технически секретар, работник кухня, продавач- консултант, водач на електрокар, комплектовач, чистач, шофьор на тежкотоварен автомобил, 2-ма машинни оператори в производство на растителни масла, 2-ма сервитьори, 3 кредитни администратори, 5 работника в промишленото производство и 5 охранители.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Лу
    Лудото Коле
    11 0
    13:11, 11 окт 2019
    Честно казано, нямам идея за какво ги публикувате тези информации....Да ги коментирам ли е една по една "длъжностите"??
    В Първомай се търсят сервитьори и общи работници...всичко което сте изброили са нископлатени работни места, дето даже и братята роми НЕ са толкова прости, че да се навият да го работят, а предпочитат да избягат в чужбина и там да бачкат.
    Всичко, което сте изброили (без учител и психолог) дори не предполага завършването на висше образование!! Жалка работа е бизнеса в Първомай! Никакво развитие, едно нищо, една кръгла нула!
    Язък където ви дишаме мизериите !
    • Дж
      джонгата
      13 -2
      14:04, 11 окт 2019
      За това бръм на колата и на работа в друг град за повече пари. Тук Алеко Константиновите герои бизнесмени да си работят сами като им се свидят парите за квалифициран персонал, пожелавам им успех, ще им е нужен!
    • Лу
      Лудото Коле
      5 0
      16:54, 11 окт 2019
      така е Джонга! Затова в Първомай от години няма никаква социална и професионална среда за младите хора.
      Те го направиха така да бъде - нека сега си внасят работници от Украйна! Ама и тая ше свърши! Кой ше им работи на длъжност "РАТАЙ"!? Никой!
      Това професии, които са типични за нас като агрономи, ветеринари, инженери (примерно за хран-вкусовата промишленост) отдавна са забравени!
  • 2
    Мога да работя, работя, работя с ибрик, за новия кмет. С табла за шербет и кесме шикер за чиновниците и с език за Партията ГЕРБ!
    • Ар
      Архимед
      8 -2
      08:41, 12 окт 2019
      След изборите в Общинска администрация и в заведенията ще се продават само чай с кесме шекер, небет шикер, рахат локум, инжир баклава, ургуть, локма руху,Ред татлии като толумбички, тригуни, саварини но не и ракии забранени от Корана. Може тайно Мастика Заарска. Ще трябват разносвачи за общината и останалите институции. Всичко ще се контролира от Г-син Кичук да му дава Аллах 1000 години здраве и берекет и 100 млади чиновнички!
  • 3
    Аб
    Абв
    4 -5
    16:12, 12 окт 2019
    Какво ще стане ако не коментирате изборите под всяка новина? Сън няма да ви хване, докато не си излеете анонимната помия.
    • 77
      77
      7 -7
      18:23, 12 окт 2019
      Този Асен не го оставяте на мира, това значи че върви напред, а БСП назад лоша реклама няма.
  • 4
    Ар
    Архимед
    6 -2
    20:22, 12 окт 2019
    Да! АССАН АГА е напред и ние с ибриците зад него. Напред АССАН ЕФЕНДИ! Свали рая от Аллаха при нас! Аллах здраве да ти дава ! Помиването от мен!
    • Ар
      Архимед
      1 -4
      23:54, 12 окт 2019
      Истеричен превъртял глупак!
  • 5
    Ве
    Ветеран.
    8 0
    11:57, 13 окт 2019
    То град работим на кумонисти те пари не дават само взимат всичко изчисляват но това че ще дойде това време да фалират заради работна ръка не можаха пада им се да си работят или украйнци да гощават по са навити колкото нас успех но на та пътя и е къс.А за Асен той не е виновен ем те дето го издигнаха ризил и те даже няма да гласуват за него тук играта стана много видна и простаците я разгадаха имат на доста малоумни.
Последни новини