Баща преби съученичка на дъщеря си в столично училище

Баща преби съученичка на дъщеря си в столичното 28 СУ "Алеко Константинов". Пострадалото момиче е с хематом на главата, а мъжът е задържан полицията, съобщи Нова телевизия. 

"Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, в смисъл - набил й е една глава, защото не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще избие цялото ни семейство. Скубал я е", разказа майката на пострадалото дете - Катя Александрова, която подчерта, че то е било много изплашено и дори не можело да говори след инцидента и казало, че не иска да учи в това училище, защото никой не я е защитил.

След това цяла нощ имало главоболие. В медицинското свидетелство, издадено от лекар, пък пише, че има отток и кръвонасядане на челото.

"Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари в главата", допълни директорката на училището Станимира Стоева.

Тя допълни, че майката на удареното дете и охраната са звъннали на полицията след инцидента. Бащата е арестуван за 72 часа.

"Когато му казах, че няма право да удря дете, 11-годишно момиче, и че може да лежи в затвора за това, той ми отговори: "Ще лежа", каза още майката. 

Източник: http://nova.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини