Славов за деня на българските лекари:Бъдете здрави и нека в ежедневието да срещате повече здрави хора!

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,

В Деня на Св. Йоан Рилски Чудотворец, на 19 октомври, е един прекрасен повод да поздравим вас – българските лекари, по случай професионалния ви празник, но това е и ден, в който да изразим дълбоката си благодарност и признателност за всеотдайността ви в грижата за нашето здраве!

Изключително отговорна и хуманна, вашата работа не е само една от най-авторитетните професии, а най-вече призвание. Да се грижиш за общественото здраве, да лекуваш и да спасяваш човешки живот е несъизмеримо благородно дело, заслужаващо ежедневно уважение и признателност. В България са се образовали и практикуват изключително компетентни в различни области на медицината професионалисти на световно ниво, които чрез практиката си са доказали не само способностите си, но и са допринесли за издигане авторитета на страната ни в тази сфера.

Приемете моите най-сърдечни благодарности и уважение към благородното ви дело! Нека в ежедневието си срещате повече здрави хора, загрижени за превенция на здравето си, а не за лечение от тежки заболявания!

Пожелавам ви здраве, семейно щастие и благоденствие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Недялко Славов, областен управител на Смолянска област

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини