The Mandalorian най-сетне свали Stranger Things от стрийминг върха

Дори да не сте гледали Stranger Things, вероятно знаете, че сериалът на Netflix е една от най-популярните оригинални продукции на стрийминг пазара. Тази седмица обаче новото оригинално шоу The Mandalorian на Disney най-сетне изпревари Netflix като най-гледания оригинален стрийминг сериал в САЩ. По този начин Stranger Things слезе от върха след цели 21 седмици поред.

Откакто дебютира през юли, по данни на маркетинговата компания Parrot Analytics, Stranger Things неизменно беше най-търсеното онлайн съдържание. За седмицата между 17 и 23 ноември обаче The Mandalorian събра над 100 милиона „изразявания на интерес“ – особена категория, която отразява желанието на зрителите да гледат и обсъждат дадена продукция. За сравнение в същия период Stranger Things има "само" 81 милиона.

Тази промяна на върха не е изненадваща предвид факта, че свалянията през Disney+ достигнаха 3.2 милиона пъти от първия ден, от който беше налична услугата. 24 часа по-късно на платформата се присъединиха още 10 милиона абонати, а оттогава техният брой само е нараснал още повече. За съжаление Disney вече обяви, че няма да дава конкретни данни за отделните сериали, така че информацията от Parrot Analytics е всичко, което имаме за момента.

Новият сериал изследва части от Star Wars вселената, които досега не са били показвани на екран в добър детайл. Със сигурност помага и фактът, че Baby Yoda изглежда много сладко.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Е
    е
    1 0
    10:46, 30 ное 2019
    определено ми предизвикахте любопитството
Последни новини