Защо "Новите ангели на Чарли" се провали

"Ангелите на Чарли" определено е сред най-разпознаваемите филмови франчайзи, ето защо много хора бяха развълнувани от новината, че ще има римейк.

В "Новите ангели на Чарли" главните роли взеха Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска. Елизабет Банкс пък влезе в ролята на Босли, но освен това режисира филма.

Почти месец след премиерата му обаче положението не е много розово, или трябва да кажем зелено, защото приходите са много под очакваните.

До момента "Новите ангели на Чарли" е спечелил малко над 43 милиона долара. Тези приходи са доста незадоволителни предвид факта, че за продуцирането на филма са похарчени 48 милиона долара. И в тази сума не се включват разходите за маркетинг.

Именно маркетингът пък е основният виновник за провала на филма, според Елизабет Банкс. Пред The Mail Online Банкс каза, че всеки, който е гледал филма, го е харесал, което означава, че не качеството му е причината за слабото представяне.

Проблемът според нея е, че твърде малко хора в световен мащаб са знаели за "Новите ангели на Чарли". Твърдението на Елизабет Банкс може и да е вярно, но е факт, че това е вторият филм от голям франчайз за тази година, продуциран от Sony Pictures, който се проваля.

През лятото крах претърпя и "Мъже в черно: Глобална заплаха". Това може да е чиста случайност, но може и да означава, че тези филми просто са изчерпани и няма смисъл да се правят нови. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини