Ученици от Езиковата представиха блестящо речевите си умения по английски

Изображение 1 от 3

    Училищният отбор по речеви умения и дебати на английски език от хасковската Езикова гимназия взе участие в Регионалния турнир по речеви умения и дебати на Фондация БЕСТ, който се проведе от 29 ноември до 1 декември 2019 г. в Бургас. Това съобщиха от хасковската гимназия "Проф. д-р Асен Златаров".

    След усърдна подготовка под ръководството на американския преподавател Дийна Уитуам и учителя по английски език Тихомир Праков учениците имаха блестящо представяне, като участваха в категориите оригинална ораторска реч, проза, дуо и дебати. Виктория Георгиева от IX "д" зае първо място в категорията оригинална ораторска реч, а Момчил Марчев от VIII "в" е трети в същата категория. Владимир Стоянов и Иван Иванов от XI "г" са на четвърто място на дуо.

    Седем други се класираха на полуфинали - Габриела Данева, Божидара Михалева, Кимбърли Тодорова, Християна Райчева, Боголюба Георгиева, Никола Янков, Марин Кокошаров, което им гарантира участие в Националния турнир през април.

    Отборът по дебати - Виктория Георгиева, Тереза Симеонова и Веселина Кавръкова също постигна много добър общ резултат и ще участва в следващия Регионален и Национален турнир.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Аз
      Аз
      14 0
      12:28, 4 дек 2019
      Браво! Страхотни деца!
    • 2
      Ах
      Аха
      7 -5
      13:49, 4 дек 2019
      А с уменията по български как са???
      • Зл
        Зле
        6 -8
        14:53, 4 дек 2019
        Вероятно зле ! В изказа им преобладава битова лексика и вулгарни чуждици, за да са модерни. Гледайте "София ден и нощ" и сами , ще се уверите в казаното от мен ! Истинският български език си отива.Бог да пази България !
      • Уч
        Участничка
        2 0
        18:11, 5 дек 2019
        И по български се справяме много добре, не се притеснявайте за това!
    • 3
      Уч
      участничка
      7 -2
      15:33, 4 дек 2019
      Много сме добре не се притеснявайте 😉
    • 4
      Li
      Lily
      5 -5
      17:46, 4 дек 2019
      Защо не пишете колко платиха учениците за частни уроци, защото без тях нямаше да постигнат този резултат?
      • Уч
        Участничка
        1 0
        18:08, 5 дек 2019
        Повечето от нас(може би всички) не посещават частни уроци и пак сме постигнали добри резултати, но вие това няма как да го знаете!😊
      • На
        Наблюдател
        4 0
        18:43, 5 дек 2019
        Ще Ви помоля да не проявявате такова неуважение към труда на учениците! Те са получили заслужени награди за старанието си и заслужават похвала, а не обвинения!
    • 5
      Рр
      рррр
      1 0
      16:29, 6 дек 2019
      Това, че има ядосани лелички, на който децата им не могат да си мръдна пръста, не засяга никое от тези деца! Само напред, деца!
    Последни новини