"Вади ножовете" тръгва по кината (трейлър)

На сутринта след празненството за 85-ия му рожден ден, богатият автор на криминални романи Харлан Тромби е намерен мъртъв в дома си. Прочутият детектив Беноа Блан поема случая и подозира измама. Всички са заподозрени, а с наближаването на четенето на завещанието и напредъка на разследването, членовете на алчната фамилия на Харлан се разкриват като още по-големи интриганти, отколкото са изглеждали в началото. Когато Марта, южноамериканската болногледачка на писателя, се оказва въвлечена в мистерията, става ясно че ничии тайни няма да бъдат опазени.

Райън Джонсън е създал провокативна мистерия, отдавайки почит както на Хичкок, така и на Агата Кристи. С изтънчения си диалог той демонстира върхова форма като сценарист, предлагайки на страхотния си актьорски ансамбъл майсторски и убедителен материал. Вещ в съчетаването на жанровете и с фино око за детайлите, режисьорът държи зрителите в напрежение, докато сюжетът се разгръща през куп обрати до изненадващ финал. Непочтителен, интелигентен и – преди всичко – тотално забавление от началото до края, "Вади ножовете" е модерна криминална мистерия от най-висока класа.

В ролите: Дон Джонсън, Ана де Армас, Майкъл Шанън, Лейкит Стейнфилд, Кристофър Плъмър, Крис Евънс, Даниел Крейг, Катрин Лангфорд, Джейми Лий Къртис

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини