Дисни" завладява филмовия хоризонт през 2020 г.

"Дисни" изпраща изключително успешна година и се готви да посрещне друга, не по-малко вълнуваща, през която на екран ще излязат 23 продукции на компанията, пише в. "Дейли стар".

През 2019 г. "Дисни" придоби "Фокс", поемайки контрола над интересни проекти и франчайзи, припомня изданието, цитирано от БТA.

През 2020 г. феновете могат да очакват вълнуващи анимации като "Напред" ("Onward") на студио "Пиксар", игралната версия на "Мулан", оригинални продукции като "Круиз в джунглата" с Дуейн "Скалата" Джонсън и Емили Блънт.

"Дисни" притежава и "Марвел", чийто самостоятелен филм за приключенията на Черната вдовица ще тръгне по кината през май.

Изданието предлага поглед към филмите, с които компания "Дисни" ще зарадва почитателите си през 2020 г.

През първия месец от новата година на екран ще излязат научнофантастичният филм "Под вода" с Кристен Стюарт и "Личната история на Дейвид Копърфийлд" - спин-оф по класиката на Дикенс с Дев Пател в главната роля. Във филма зрителите ще видят също Тилда Суинтън, Питър Капалди и Хю Лори.

Февруари ще зарадва феновете на "Дисни" с адаптация на приключенския роман "Дивото зове" на Джек Лондон с Харисън Форд в главната роля.

Анимацията "Напред" на студио "Пиксар", разказваща историята на двама братя тийнейджъри, които потеглят на пътешествие в търсене на място по света, където все още съществува магия, ще излезе на екран на 6 март.

В края на месеца - на 27 март, по кината ще излезе игралната версия на хитовата анимация "Мулан" от 1998 г. В образа на главната героиня се превъплъщава актрисата Лю Ифей. Във филма зрителите ще видят и майсторите на бойните изкуства Дони Йен, Джет Ли, Джейсън Скот Лий.

През април феновете ще могат да проследят приключенията на "Новите мутанти" в поредния филм на "Марвел" за приключенията на Х-Мен.

На 20 април ще излезе хорърът "Еленови рога" ("Antlers") с Кери Ръсел, Джеси Племънс и Джеръми Т. Томас. Филмът проследява историята на учителка от малък град в Орегон и нейния брат - местния шериф. Двамата откриват, че млад ученик пази опасна тайна с ужасяващи последствия.

Самостоятелният филм на "Марвел" за Черната вдовица със Скарлет Йохансон в главната роля ще тръгне по кината на 1 май.

На 15 май на екран ще излезе "Жената на прозореца" - адаптация по едноименния бестселър. В образа на главната героиня Ана Фокс - психоложка, страдаща от агорафобия, която й пречи да напуска дома си, зрителите ще видят актрисата Ейми Адамс. Актьорският състав включва също Джулиан Мур, Гари Олдман, Антъни Маки.

Две седмици по-късно на екран ще излезе "Тайната на Артемис Фоул".

През юни по кината ще тръгне анимацията "За душата" ("Soul"), проследяваща приключенията на Джо Гарднър - първия чернокож главен герой в продукция на "Пиксар".

От 3 юли феновете на "Дисни" ще могат да гледат по кината филма "Свободен играч" - разказ за банков служител, който открива, че е герой в друга вселена. Главната роля е поверена на Райън Рейнолдс.

През август на екран ще излязат две продукции на "Дисни" - хорърът "The Empty Man" и фентъзи драмата "Единственият Айвън" ("The One and Only Ivan") за горила, обитаваща клетка в търговски център, която прави опит да избяга с помощта на слон.

Почитателите на "Kingsman: Тайните служби" и "Kingsman: Златният кръг" ще могат от 18 септември да гледат по кината хронологично предшестващия ги филм "King's Man: Първа мисия".

През октомври Кенет Брана ще се завърне като прочутия детектив Еркюл Поаро в следващия си режисьорски прочит на произведение на Агата Кристи - "Смърт на Нил", след като през 2017 г. излезе филмът му "Убийство в Ориент експрес".

На 23 октомври ще излезе екранната адаптация на мюзикъла "Всички говорят за Джейми" за тийнейджър, който иска да бъде драг кралица.

"Вечните" - новият филм от вселената на "Марвел", разказващ историята на група безсмъртни същества, създадени от космически богове, ще тръгне по кината на 6 ноември. Актьорският състав включва Салма Хайек и Анджелина Джоли.

Седмица по-късно на екран ще излезе "Дълбока вода" - екранна адаптация по едноименния еротичен трилър от 1957 г. на Патриша Хайсмит.

На 25 ноември по кината ще тръгне анимацията "Рая и последният дракон". Централните персонажи се озвучават от Каси Стийл и Аукуафина.

Режисираният от Стивън Спилбърг римейк на бродуейския мюзикъл "Уестсайдска история" и едноименния филм от 1961 г. ще излезе на екран на 18 декември. В главните роли зрителите ще видят Ансел Елгорт и Рейчъл Зиглър.

Стивън Спилбърг прави римейк на бродуейския мюзикъл "Уестсайдска история" и едноименния филм от 1961 г.

Възможно е на Коледа догодина "Дисни" да пусне филма "Последният дуел", въпреки че посочената дата за излизането му е 8 януари 2021 г. Режисьор на продукцията, проследяваща последния официален дуел във Франция, е Ридли Скот. Актьорският състав включва Бен Афлек, Мат Деймън, Адам Драйвър, Джоди Комър.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини