Общината търси директор за европроектите и екологията

Община Хасково търси ръководител на звеното, което разработва европроектите и съблюдава екологията в местната администрация.

Кметът Станислав Дечев вече е разписал обявлението за конкурса за директор на “Директор на дирекция “Европейски и национални програми и проекти, екология”.

В момента Дирекцията ръководи Наталия Пачеманова, която беше временно назначена до приключване на процедурите по конкурса. Тя зае поста още преди местните избори през ноември, миналата година, от главния експерт Надежда Иванова, която също беше временно на поста, след напускането на титулярката Теодора Пехливанова.

Дирекция “ Европейски и национални проекти и програми и екология“ при Община Хасково участва в разработването и реализирането на политиката на общината в областта на международното сътрудничество и Европейските и национални програми за безвъзмездна помощ и политиката на общината по отношение на околната среда.

Едно oт изискванията в конкурса за нов директор е той да има 4 години професионален опит и да е магистър по икономика или право. Провеждането на конкурса ще е в два етапа-тест и интервю.

Документи могат да се подават в следващите десет дни.

 Haskvo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини