„Чистката“ на USA Networks - задължителен за гледане!

След 4 кино филма (2013, 2014, 2016 и 2018) чистката дойде през същата 2018г. и на малкия екран, благодарение на американският канал USA Networks ! Една малка идея, с безгранични възможности. Една идея, способна да въплъти в себе си драма, мъчения, екшън, убийства, силни герои и много от митологията на „Игрите на глада“ и „Прислужницата“.

Историята

В една нощ през годината, американското правителство спира всички публични услуги за 12 последователни часа. Няма полиция, пожарна, медицинска помощ… Всички престъпления са легални, дори убийството. Употребата на всички оръжия от клас 4 надолу, е разрешена. Това е начина, през останалото време от годината, престъпността да бъде сведена до минимум и евентуално да изчезне.

Сезон 1 проследява 1 нощ на чистката през различни гледни точки на различни герои. Сезон 2 проследява времето между две чистки (да има включени и моменти от нощта на въпросните две Чистки), като завива в неочаквана посока и поема много странични пътища.

Защо си струва?

Ако издържите сезон 1 , който определено не е нищо особено, сезон две ще ви „откъсне главите“. След първите 1-2 епизода, историята така изтрещява, нещата така загрубяват и лудостта е навсякъде. Обрати, лудост, убийства, престъпване на закона и какво ли още не. Всичко е навързано. Всичко е следствие от предходното и зародиша на цялото зло е Чистката. Драма, чисто човешки отношения, едно силно увредено съзнание и много (и различна!) смърт!

Защо би се колебал да започнеш „Чистката“ на USA Networks, а не трябва! 

Защото филмите не бяха кой знае колко успешни! Защото първи сезон не е нищо особено. Защото първи и втори сезон нямат НИКАКВА връзка. НО…. ако устискаш това и стигнеш до втори сезон, той така ще ти се отплати, че ще те накара да се залепиш на екрана и да искаш да го изгълташ наведнъж. За феновете на идеята на Чистката, за феновете на подобен род филми и сериали, този втори сезон ще изпълни мозъка ви с истинска наслада от видяното и преживяното!

Излезли сезони и епизоди до момента

До момента на публикуването на този материал са излезли два сезона. Всеки от сезоните е с по 10 епизода.

Къде може да го гледате? 

За съжаление, както и при много други добри сериали, този се излъчва по платената американска телевизия USA Networks (чиято собственост бе и хитовия „Mr. Robot“)! В България той не се излъчва, но… всички знаем. Има начин!

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини