Синовните сълзи на Джеймс Блънт в новия му клип (видео)

Покъртителните балади са запазена марка на Джемс Блънт и новият му сингъл няма да остави очите ви сухи. Видеото е заснето без монтаж и в него емоционалният изпълнител се обръща към баща си. "Няма нужда от извинения, аз зная твоите грешки, ти знаеш моите... ние сме двама зрели мъже, които се разделят" и още много сърцераздирателни думи, които всички ние имаме за нашите родители, се изпяват в тези кратки четири минути.

Британският изпълнител, автор на песни и продуцент Джеймс Блънт получи признание още с дебютния си албум Back to Bedlam, който му донесе световна слава със синглите "You're Beautiful" и "Goodbye My Lover". Бивш офицер от разузнаването в кавалерийския полк на Британската армия Life Guards, служил в НАТО в Косовската война през 1999 г., Блънт днес има докторска степен по музика от университета в Бристол и шест издадени албума. Женен е за внучката на осмия херцог на Уелингтън.

Сингълът "Monsters" е от най-новия му албум Once Upon A Mind. Във втората част на видеото виждаме до изпълнителя баща му, който е с 4 фаза на хронично бъбречно заболяване. "Татко, няма ли просто да затвориш очите си? Не се страхувай, мой ред е да прогоня чудовищата  надалеч". Сълзите на сина му са много истински.

"Ще ти кажа лека нощ, ще затворя вратата. Ще кажа още веднъж, че те обичам, времето мина, и така, това е", пее той, докато очите му се пълнят със сълзи. И нашите.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини