Кои звезди ще пеят на наградите „Оскар“

Всички пет номинирани песни ще бъде изпълнени по време на най-бляскавата церемония за годината в Холивуд – тази по раздаването на наградите „Оскар“. Елтън Джон, Синтия Ериво, Идина Менцел, Криси Мец и Ранди Нюмън ще изпълнят песните в „Долби Тиътър“ на 9 февруари.

„Радваме се, че разполагаме с такава невероятна група от номинирани и изпълнители, които ще осигурят уникално музикално изживяване, каквото може да видите единствено на „Оскар“-ите“, казват в  своето официално изявление продуцентите на шоуто Линет Хауел Тейлър и Стефани Алан.

Идина Менцел ще се опита да достигне нов връх в кариерата си с изпълнението на „Into the Unknown“, новият хит от „Замръзналото кралство 2“. Менцел бе оригиналната изпълнителка и на прочутата балада „Let It Go”. Синтия Ериво пък ще изпълни песента „Stand Up“, на която самата тя е автор. Всъщност звездата от „Тежки времена в Ел Роял“ е с две номинации за наградите на Американската кино академия, втората е за главна женска роля в биографичната драма „Harriet“.

Все пак с най-големи шансове за статуетката е сър Елтън Джон. Той вече получи „Златен глобус“ за „(I’m Gonna) Love Me Again“, написана специално за мюзикъла за живота му „Рокетмен“.

Специална част от шоуто с музиката от петте песни ще бъде дирижирана от ирландката Еймер Нуун. Това ще е първият случай, когато жена ще застане на диригентския пулт по време на церемонията на „Оскар“-ите.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини