Roboloco - ново родно приключение в галактиката на минимал техно хауса

Българската първа дама на техното Мис Лидия грабна приза за Най-добрата жена ди джей в Югоизточна Европа на официална церемония на нaградите SEEME в София.

На 20 юни eнергичната брюнетка, добре позната от партитата на Метрополис, стяга мощно парти в столичния клуб Еscape по повод първата си награда и рождения си ден.

Създателите на техно фестивала Hard Love, Мис Лидия и eдинственият българин номиниран за Най-добър техно ди джей на наградите SEEME - ди джей Смърф(Metropolis), известни като Ultra359, отново са на път да разтърсят нощния живот на София.

Свикнали да ги виждаме рамо до рамо с техно величия като Adam Beyer, Umek, Fergie и Carola сега техно тандемът се е заканил да ви накара да изберете българското.

Roboloco e новото парти приключение в галактиката на минимал техно хауса, с изцяло български герои, което Ultra359 са ви намислили.

"Отдавна търсихме момента да имаме собствена вечер, в която да можем да разгърнем изцяло последните си музикални вкусове без да се съобразяваме с госта ди джей" - коментира Robo Смърф.

"Искаме да върнем силата на българските артисти, които клубовете като че ли малко позагърбиха увлечени в битките си за международни имена" - добавя най-добрата сред жените Loco Лидия.

Зa първата Roboloco вечер домакините ще споделят пулта с най-добрия играч на стоковата борса сред ди джеите Виктор Головченко – известен на публиката като Vityaz.

Билети на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketsream и Еventim, а специално за дамите рожденичката е обявила вход свободен до 24:30.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини