Ретрограден Меркурий отново ни „хвърля“ в безпорядък и хаос

Около три или четири пъти годишно Меркурий изглежда така, сякаш „пътува назад“. Тези моменти са известни като „ретроградни периоди“. И докато Меркурий не възвърне обичайната си траектория, има някои специфични промени, които засягат повечето зодиакални зодии.

Ретроградният Меркурий е период, който успява да направи всичко в абсолютен безпорядък дори и около най-подредените зодии. Периодът има отрицателно въздействие най-вече върху нашия график, предизвиквайки повече закъснения, смущения, пропуснати срещи и злоупотреби.

Три са периодите на ретрогаден Меркурий през 2020 г.: 17 февруари - 10 март; 18 юни - 12 юли, 14 октомври - 3 ноември. Ето съветите от канал OMG Facts във vbox7 какво да избягвате да правите по време на Ретрограден Меркурий:

1. Не подписвайте важни документи
 
Меркурий е планетата на комуникацията. Когато е в ретроградна фаза, нещата там куцат. Затова избягвайте да взимате важни решения, под които стои вашият подпис. Ако се наложи, четете внимателно текста и задавайте много въпроси.

2. Забавете покупката на техника
 
Не купувайте нова електроника. Ако можете да отложите, вземете си новия смартфон след края на Ретроградния Меркурий. Просто техниката по време на този период става твърде чувствителна.

Как да преминем леко през ретроградния Меркурий

3. Не клюкарствайте
 
В идеалния случай това не бива да го правим по принцип, но... По време на Ретроградния Маркурий е по-голям шансът да ви чуят или като цяло да разберат, че сте говорили зад гърба им.

4. Не започвайте нови проекти
 
По принцип периодът е по-подходящ за оценка на ситуациите. Периодът носи много несигурности и по-добре изчакайте, за да сте сигурни, че всичко ще е перфектно.

5. Не изпращайте важни съобщения
 
Това е периодът, в който е най-вероятно съобщението ви в чата да не бъде разбрано правилно или пък дори да го пратите на грешен човек. По-добре говорете очи в очи.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини