Димитровградска фирма дари сърца от халва за медиците на първа линия

Изображение 1 от 2

    Местна фирма трогна медиците от първа линия в борбата с COVID-19 със специално ръчно изработени сърца от халва с надпис „Ние сме с вас!”, информират от община Димитровград. Специални благодарности към фирмата за жеста изказват от Българския лекарски съюз на официалния си сайт. 

    Чрез Български лекарски съюз фирмата изпрати своето послание за всеки един от героите в бяло, които се борят със заразата. Близо 1200 сърчица от халва и 48 кутии ръчно изработени шоколадови бонбони с лешников тахан предостави димитровградската фирма за Националната кампания на БЛС „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО”. 

    „Искахме да им поднесем нещо персонално и да им стане мило, да знаят, че ценим усилията им и всички трудности през които минават. 5 дни отне работата по продуктите, които са ръчно изработени. Докато хората ни работеха по тях ги наблюдавах с колко любов го правят.”, сподели управителят на фирмата-производител Юлияна Димитрова.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      С.
      С.С.
      4 -2
      20:48, 29 апр 2020
      Похвално за инициативата и щедростта, въпреки че по този начин освен ПР за фирмата друго не виждам да са постигнали. Явно българи ще са революционната нация, която ще открие ваксина на база димитровградска хълва срещу Короната.
      Само да информирам работниците от снимката, че с работното облекло и галошките не трябва излизат извън призводствените помещения, така вкарват мръсотия и прах в готовия продукт!
    • 2
      Ни
      Нина
      4 0
      00:06, 30 апр 2020
      ПР(PR-Public Relations) означава връзки с обществеността.Може би искате да кажете,че си правят реклама.В статията не се споменава името на фирмата,въпреки,че се досещаме коя е.Все пак хората са изработили и дарили 1200 сърца и бонбони,което си е сума и с нея можеха да си направят доста по-ефективна реклама,ако това е била целта.А и хората явно са доволни,щом са го отразили на сайта си.А вие какво направихте за медиците?По-лесно е да се хейти,нали,а си е и удоволствие :)
    • 3
      Кр
      Кръстева
      0 0
      20:06, 30 апр 2020
      Много моля димитровградскате фирма да занесе от сладките сърца на медиците в Окръжна болница, които в момента се борят за живота на 38 годишната жена, май това се казва първа линия💖
    Последни новини