Кой ще предотвратява Трета световна война

Не сме ходили на кино от ужасно много време и ни липсва, признаваме. Липсва ни и целият шум, който студиата вдигат около предстоящите си филми.

Нещата обаче започват да се нормализират и по всичко изглежда, че скоро отново ще се ходи на кино, и то за доста очакван филм - Tenet. Премиерата му е насрочена за 17 юли и поне за момента индикациите са, че така и ще си остане.

Още по-вълнуващото е, че Warner Bros. разпространиха и първи трейлър на дългоочаквания филм на Кристофър Нолан.

От него разбираме, че Джон Дейвид Уошингтън и Робърт Патинсън, които влизат в главните роли, са агенти, които трябва да предотвратят Трета световна война. Хубава кауза, но нищо не е такова, каквото изглежда...

От трейлъра разбираме, че чрез инверсия двамата ще се опитат да спасят милиони хора. И това включва не изстрелването на куршуми, а тяхното... хващане.

Въпреки че ведиото е дълго почти три минути и показва доста сцени, остава загадката какво застрашава света и как точно ще бъде обърнат потокът на времето.

Е, очакваме доста от Кристофър Нолан не само, защото знаем на какво е способен, но и заради огромния бюджет, с който е разполагал - 200 милиона долара. Те са му позволили да снима Tenet в седем различни страни.

И на ниво трейлър спокойно можем да кажем, че ни отвя главите.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини