10 °C

Задигнаха злато и 10 бона от свинарник

Злато и крупна сума пари са били откраднати от свинарник, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 01.06.2020 г., в 22:15 ч., в РУ Димитровград е получено съобщение от 30-годишен мъж от града, който съобщил, че чрез разбиване на входна врата е проникнато в помещение на свинарник и е извършена кражба на сумата от 10 000 лв., оставени в кутия за обувки под тоалетен шкаф, както и 1 бр. златен синджир, закупен преди два дни за сумата от 1200 лв.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ма
  Макена
  2 0
  18:47, 2 юни 2020
  Абе не е откраднато, просто парите о златото са сменили собственика- ха-ха
  • Ми
   Мирослав
   0 -1
   01:38, 3 юни 2020
   Брато дали ще ти е приятно, ако твоите 10 бона си сменят собственика внезапно

Хороскоп за 21.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
21 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
21 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
21 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
21 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
21 окт 2020
Последни новини