Задържаха работник за серия кражби от фирма

    50-годишен мъж е задържан за кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

    Вчера полицаи от харманлийското управление са проверили дома му в симеоновградското село Калугерово. В хода на процесуално-следствените действия е установено, че мъжът е работник в местна фирма и в продължение на година е откраднал различни по вид материали.

    С протокол са иззети 23 рула меден проводник с гумена обвивка в различни размери и метален вентилатор за оранжерии от владението на фирмата.

    Мъжът е задържан до 24 часа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      22
      222
      16 -3
      14:42, 5 юни 2020
      какво гледате този бедняк гледайте какво правят докторите гладни и жадни ли останаха децатаим тръгнали да говорят за бедняците които едвам им стигат парите
      • Пе
        Петров
        1 0
        16:29, 11 юли 2020
        И хич не е бедняк,а крадлив *******
    • 2
      Ле
      Летящия холандец
      4 -1
      10:08, 6 юни 2020
      А що не осъдят фирмата и в цялост 90 процента от всички български фирми-псевдо работодатели-търгаши, които грабят "легално" служителите си, плащайки мизерни заплати, налагащи неплатен извънреден труд вкл. съботи и недели, укривайки ддс неиздавайки фактури и все ламтящи за още и още. Цялата българска псевдо икономика е на тоя хал. Единствено в БГ докато работиш се чудиш откъде да изкараш пари. Та така и човечеца е решил че не е по будала от шефовете си и е пробвал от немотия да дръпне още някой и друг лев, жалко че са го хванали. Големите няма кой да ги пипа тях.
    • 3
      Ив
      Иванова
      1 0
      16:28, 11 юли 2020
      Повярвайте ми този просто си го заслужава, дори му е малко.
    Последни новини