Зам.-директор на димитровградско училище с отрицателен тест след среща с Григор Димитров

    Днес в социалните мрежи помощник-директорът по административна и стопанска дейност на димитровградското ОУ "Пенчо Славейков" Никола Вълчанов, публикува своя отрицателен PCR тест за наличие на Коронавирус. С което Вълчанов показва, че е чист и не носи пандемичния вирус COVID-19.

    Преди седмица единият от ръководителите на димитровградското основно училище се е срещнал с най-добрия български тенисист на кортовете в Хасково, с който са си направили селфи на тренировката в родния му град на 16 юни. Снимката, публикувана в профила на пом.-директора е харесана от над 700 души, които вероятно са се притеснили за здравето му, след излизането на информацията за положителния PCR-тест на първата тенис ракета на България.

    След като миналия ден Григор Димитров обяви в профила си в "Инстаграм", че е дал положителна проба за коронавирус в Монако, местното РЗИ започна да издирва контактите на тенис звездата. Към момента от РЗИ-Хасково са връчени 12 предписания за поставяне под карантина на контактни лица на Григор Димитров. Един от карантинираните е кметът на Хасково, Станислав Дечев, за който стана ясно вчера че е с отрицателен PCR тест за коронавирус. Той е бил едни от хората, влезли в близък контакт с Григор Димитров и треньора му Крис Гро, който също носи вируса.

    В "Инстаграм" Григор Димитров се обърна с думите "Здравейте на всички, искам да съобщя на моите фенове и приятели, че дадох положителна проба за Covid-19, след като се прибрах в Монако. Искам да се уверя, че всички, които са били в контакт с мен в последните дни, ще си направят тест и ще вземат необходимите предпазни мерки. Много съжалявам за всички вреди, които може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за подкрепата и, моля ви, останете на сигурно място и бъдете здрави. ГД", написа българинът под своя снимка от болнично легло с черна маска на лицето.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Дг
      Дг
      7 -3
      00:23, 24 юни 2020
      Сега вече Вълчанов стана известен. А кой е той? Досега какво знаем за него? Амии, нищо? Сега вече и Григор го знае. И учениците-може би?!
    • 2
      ..
      ....
      4 -3
      13:25, 24 юни 2020
      Тва сте ебаси хората честно... вие само да оплювате и да говорите кой е бил тоя че да си побликува резултатите. Така му е кеф така прави бе, толкова ви е скучен живота че нямате друга работа. Само знаете да съдите, толкова злоба има във всички че не е реално!!! Стегнете се малко, вместо да се радвате че хората които да се видели с Гришо са окей, и няма болни (за сега)... ВЕЧНО СТЕ НЕДОВОЛНИ!!!! ✌🏻
    • 3
      На
      Наблюдател
      4 0
      19:31, 24 юни 2020
      Въпросът е колко надежден е този тест? Трябва да се направи и втори, за да е сигурно. Изобщо трябва да се внимава и трябва дисциплина, ама ние, май като власите, ще се удавим на брега на Дунава!
    • 4
      Кр
      Криси
      1 0
      13:40, 17 ное 2021
      Оставете човека на мира!
    Последни новини