Кърджалиец намери зъбна коронка в карначетата си, съжалява че не е златна и от ромска сватба

Кърджалиец намери зъбна коронка в карначетата си, съжалява, че не е златна и от ромска сватба. Все още си задава въпросът, как зъбна коронка може да попадне в изделия, в които уж се поставя прясно месо.

 На 15 юли кърджалиецът Г.К.слага на скарата карначета, закупени от елитен хипермаркет в града. Те са взети на принципа „Избери българското”  и са произведени  от родна фирма. Когато нашенецът започва да си похапва усеща в устата си твърд предмет. Вади го и с изненада установява,  че е отчупена зъбна керамична коронка. Това предизвиква притеснение. Само преди няколко месеца той си поставя същата, за да крепи зъбна протеза. Решава да позвъни на зъболекаря си с рекламация. Усеща обаче,че има нещо нередно. Протезата не се клати.Проверява пред огледалото и установява, че всичките му зъби са на мястото си.Разбира,че няма да се налага да води нова стотачка за зъбна коронка.

Логично следва въпросът от коя сватба или банкет счупеният зъб се е отзовал в заготовките за карначетата. Кърджалиецът искрено съжалява, че коронката не е златна и от ромска сватба.Той е твърдо решен да си купува от същите карначета,докато попадне на находка от благороден метал.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Из
    Избирайте пак.......
    0 0
    09:33, 17 юли 2020
    Избирайте пак Родното, Българското, Нашето и т.н. ако искате да "пукнете" млади и красиви!
Последни новини