Арман Бабикян: Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност

Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност, но е това което аз не искам. Всичките тези момчета, които са изпратили на площада да ни пазят и да пазят тях, жените им и децата им са на площада и протестират заедно с вас.

И хубаво е да го чуят и знаят, и те мислят точно като нас, но са на работа. Много да внимават, ако желаят кръв, да не се окаже, че са сами в сградите, в които работят. Ако искат, да го приемат за предупреждение. Това каза Арман Бабикян в „Студио хъ” по Телевизия 7/8.

Ако министър-председателят е прочел правилно знаците на американското посолство, би трябвало много сериозно да се е притеснил, каза още Бабикян.

Защото това посолство реагира първо, за разлика от всички посолства на страните членки на ЕС. Той реши, че това е поредната Меркел, коята гушва през врата като яре с нива, което означава, че не е чел добре биографията й. Защото там пише, посланик, аташе, цялата йерархия, пропуснал е частта за Съвета за Национална сигурност, понеже е малко по-нагоре в редовете. И е решил, че тя навива букети за Еньов ден, и говори български, много обича културата и танцува кънтри, квадратни танци, извинявам се, голяма грешка, допълни Бабикян.

Първата реакция беше наистина тази, на другия ден я привика, тя напусна Министерски съвет, потвърди легитимно правото на българските власти. Но имаше едно изречение - всеки решава, кога да си подаде оставката сам. Който чете дипломатически език, от Винету на дипломатически език, разбира за какво става дума. На следващия ден корабът Портър отказа да премине Босфора и не участва в учението Бриз, което почна днес, където са Каракачанов и президента, това е следващ сигнал.

Четири часа по-късно излезе сигнал, че се оттеглят от всички газови проекти за България, тоест, когато четири пъти ти дадат знак, трябва да си като колчето Пеца да не си разбрал за какво става дума, каза още Бабикян.

Източник: http://frognews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

  • 1
    Ув
    уво
    24 -11
    09:55, 18 юли 2020
    Шайката не може да бъде спасена, крадецът от Банкя беше дотук.
    • Ан
      Анонимен
      13 -6
      16:38, 18 юли 2020
      Години наред съм се чудил как така неук човек управлява цял народ и никой не е видял, че “ царят е гол”.
  • 2
    Му
    Мутри
    22 -9
    11:28, 18 юли 2020
    Те искат това -дестибелизация, кръв, побоища, и после публичен линч! Подайте оставка навреме!
  • 3
    Му
    Мутрите искат
    19 -7
    13:19, 18 юли 2020
    Кръв за измъчения народ
  • 4
    На
    На такъв
    17 -15
    15:34, 18 юли 2020
    На такъв като Бабикян вяра нямам!
    Отровното трио:
    Бабикян- Минеков-Хаджигенов! Това са хората на Черепа!
    • То
      Тончо
      9 -18
      15:42, 18 юли 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 5
    Ив
    Иво
    9 -13
    18:29, 18 юли 2020
    Бабикян,много си сдухан и имаш вид на смачкана гъ... Виж коментара
    • Ха
      Ха ха ха хааа
      7 -10
      18:44, 18 юли 2020
      Сбабичкян----царя на фалшивите новини...... Трагедия!
  • 6
    Ко
    Когато му дойде времето
    8 -4
    19:30, 18 юли 2020
    Тогава ще разберете кой на кого е човек и каква бабичка е, скоро ще е, защото Мутрите ще са изметени!
  • 7
    Аг
    Агоп
    7 -5
    00:55, 19 юли 2020
    Единственият арменец който не е припознат като такъв. Мазна пача, готов на всичко срещу заплащане.
    Нека си припомним още първото правителство на Борисов е предложил на Бойко да му е пиар и нещо както Гьобелс за новините. И след като му е отказано оттам идва и ненавистта му към Герб. Който му плаща за него работи. Мая , Бошков , схемата е прозрачно ясна.
    Ако има закон за печата този изрод трябва да е с краката надолу обесен на бесилката, която вчера спретнаха протестиращите близко до лобното място на В. Левски.
  • 8
    Но
    Ноком
    3 -3
    03:45, 19 юли 2020
    Предвид милиардите на ВБож, марионетките които се селфат по вечерните хепанинги ще годинясат.Стадния мангъров имунитет който ще им изглади м......те гънки ще им напълни хладилниците, а при успех на заговора - и едно безплатно море а ла Масларова.Кво вадис уокъри,макар, че прозрачните Ви скъпоплатени усилия Ви носят доста сребърници?
    Та радикала АБаби ако не го заковат като проповядващ терорист, то поне Хъ на 7/8 трябва да г обрулят като арабска маслина съдействаща за разпространение на недопустими внушения!!!
  • 9
    Az
    AZERBAYDJAN
    2 -4
    14:57, 19 юли 2020
    СВИНЯ грозна арменска, като искате кръв в нагорни карабах е пролята от е баните арменци,но азерите ви ебават майката
    • Тр
      Тракийски българин
      2 -1
      21:35, 19 юли 2020
      Леко ве, читак! Тъпата ви дизелова държава, шепа арменци от Арцах я правят на маймуна /рязана маймуна/. Миналия ден пак са ви очукали турските дронове...
      Бабикян не е стока...но...това не значи, че трябва да обиждаме арменците.
      Азерите не могат с едно село баби и деца да се оправят...читаци с читаци...цялата ви работа е такава...мноо сте силни на приказки ама ходите с памперси...
    • Си
      сикиджиев
      1 -1
      23:46, 19 юли 2020
      още като прочетох името тракийски ц и га нин нещо под корема ми се настоманизира,.,. ние не обиждаме арменците , само ги любим както вази тракийските шопари на времето неподмит боклук.
    • Тр
      тракийски българин
      1 -1
      07:10, 20 юли 2020
      Чиба ве, читак! Много си корназ на клавиатурата! ****** с ******...и турците в чудо се виждат от вас ******ите и странят от вас! Това настоманизираното под корема ти е керестето на баща ти!
Последни новини