35-годишна хасковлийка се нуждае от средства за трансплантация в Турция

Изображение 1 от 4

    Хасковлийката Диляна Николова се нуждае от средства за бъбречна трансплантация в Турция.

    35-годишната жена е майка на две деца – момичета на 4 и 14 години. След раждането на второто си дете започнала да получава отоци в краката. През май миналата година разбрала, че има проблем с бъбреците.

    Лекувана е в болница в Пловдив, а по-късно е минала изследвания в Турция. Биопсията показала над 50% увреждания, но с течение на времето състоянието й се влошава и процентите се увеличават. Установени са „Огнищна и сегментна гломерулна склероза и хелиноза“. Докторите от Истанбул я насочили към трансплантация на бъбрек.

    Диляна вече има осигурен донор. За лечението й са необходими около 60 000 лева, като в сумата са включени изследвания, трансплантация, болничен престой, специализиран превоз, медикаменти за следболнично лечение. До около два месеца трябва да започне диализа. В момента, в който събере средствата, ще бъде направена трансплантацията.

    Младата жена не разполага със сумата и се обръща с призив за подкрепа. Надеждата й е да се възстанови, за да може да продължи да се грижи за децата си. Тя не работи от около година, а и ежемесечно се нуждае от лекарства.

    В полза на хасковлийката са започнали благотворителни кампании в интернет, които може да видите тук и тук. Разкрита е и банкова сметка.
     

    Централна кооперативна банка

    IBAN: BG63 CECB 9790 2053 4873 03

    BIC: CECBBGSF

    Диляна Манолова Николова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ив
      Иван Слона
      39 -2
      23:19, 7 авг 2020
      Хайде хора ! Нека да помогнем. Аз преведох 50 Евро. Малко по малко ще се съберат парите . Живота няма цена !
    Последни новини