Разследват поредния опит за измама в НОИ-Кърджали

За съзнателно използване на неистински официален документ е образувано досъдебно производство в ОД на МВР-Кърджали. В Териториалното поделение на НОИ бил подаден образец за трудов стаж с вписани неверни данни. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по случая с оглед на чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

За отправени закани за убийство 31-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Скандал между него и 57-годишен станал снощи около 20 часа в село Жинзифово и тогава били отправени заплахите за саморазправа. Проверката по случая е по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

 59-годишен водач на товарен „МАН“ нарушил дистанция и блъснал спрял пред него товарен автомобил на бул.“Беломорски“ в Кърджали вчера минути преди 17 часа. Няма пострадали. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини