Бела Хадид е новата тръпка на Гришо

Американският супермодел от палестински произход Бела Хадид е новата тръпка на най-добрия ни тенисист Григор Димитров.

Гришо е луднал по красотата на екзотичната световноизвестна моделка, видя "България Днес".

Григор не крие, че е силно привлечен от красавицата. В социалните мрежи той е най-върлият фен на Бела и одобрява всяка секси снимка, която Хадид споделя. До този момент Гришо не е демонстрирал подобни симпатии към друга известна дама.

Родната тенис звезда и супермоделът се запознават през декември 2019 г. на модно шоу на "Диор". Там Гришо се засече с редица знаменитости, сред които и бившият футболист Дейвид Бекъм. Именно тогава Григор бива пленен за първи път от изяществото на Бела.

Интригуващ фотос на красавицата намеква, че българският спортист и Хадид може би се срещат. На снимката брюнетката събира слънчеви лъчи, полегнала с книга в ръка... на тенискорт.

Последното сериозно гадже на Гришо беше американската певица Никол Шерцингер. Връзката им продължи повече от три години и дори се говореше, че обмислят да имат общ наследник. 42-годишната Никол се запозна с родата на тенисиста в Хасково при посещението й в България. Изненадващо през 2019 г. тя обяви, че вече е свободна. Според клюките разликата във възрастта и желанието на Шерцингер да има наследник, което се разминавало с вижданията на Григор дали му е време за бебе, сложили край на връзката им. Впоследствие не една хубавица бе спрягана за половинка на Димитров, но до този момент той не е показал жена до себе си.

23-годишната Хадид бе призната от чужда класация за една от най-красивите жени в света. Тя имаше дългогодишна връзка с Ейбъл Тесфайе, познат като The Weeknd - канадски певец, автор и продуцент на песни. В момента, подобно на Гришо, и Бела не показва гадже.

Дали симпатиите между супермодела и българската тенис звезда са взаимни и дали ще прераснат в нещо повече от "лайкове" в социалните мрежи, само времето ще покаже.  

Източник: Novini

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    ;o
    ;od
    12 -5
    20:40, 23 авг 2020
    залита по други етноси. тук в република също има
  • 2
    Ro
    Roko
    12 -4
    01:09, 24 авг 2020
    С уруспулуци спорт не се прави и не се гради име
  • 3
    Хе
    Херо
    11 -1
    07:53, 24 авг 2020
    Ако не друго, поне Гришката си отeба за два живота напред.
  • 4
    Са
    Сабрие
    6 -2
    10:30, 25 авг 2020
    Гришо да погледне и към Хасково. И тук има хубави момичета от български, турски и ромски произход. За какво му е тази палестинка?!
    Уж все се пише за патриот, а все с неподходящи чужденки се захваща.
  • 5
    На
    Наско
    1 0
    09:52, 27 авг 2020
    Давай Гриша,завиждам ти
  • 6
    55
    5555
    0 0
    16:25, 27 авг 2020
    какво се прави на голяма работа Не се ли вижда какъв грозен селендур
  • 7
    Ан
    анонимен
    0 0
    16:26, 27 авг 2020
    типичен селски цървул
Последни новини