За кои зодии септември ще бъде най-късметлийски

Ето, че август вече "изтече" през пръстите ни като морски пясък. Добре е да се порадваме на последните топли слънчеви лъчи, защото с идването на септември времето тепърва ще застудява. А с новия сезон идват и известни промени при някои зодии. 

Заради пълнолунието в Риби, много хора ще придобият присъщата емоционалност на този знак. При някои чувствата им ще бъдат споделени, докато при други ще има конфликти и проблемна комуникация в отношенията. 

От друга страна ретроградната фаза на Марс носи известни затруднения на някои представители на зодиака, които винаги обичат да си правят планове предварително и не обичат изненади, пише Bustle. 

За хората от кои зодии месец септември ще бъде най-късметлийски? 

Овен
През първия месец на есента Овенът ще има изключителен късмет. Ако успее да се контролира, особено в критични моменти, той ще взима разумни решения, за които да не съжалява след това. Така може лесно да достигне целите си през септември и надвие конкуренцията, която му "диша зад врата". 

Близнаци 
Представителите на този знак да се готвят за изненади, които ще са в положителен план. Заради късмета, който имат, те ще срещнат новата си любов и ще имат енергия да творят. Очертава се един страхотен септември в личен план, а за професионалния ще се наложи да подобрят концентрацията си.  

Везни
Месецът ще бъде сравнително успешен за Везните. Дори и да имат някакви проблеми, те ще бъдат дребни и лесно разрешими за тях. Ако не си развалят настроението с тях, те ще открият новите възможности, които им се откриват и се възползвта максимално от момента. Не бива да пренебрегват стари приятели, които могат да им помогнат неочаквано. 

Водолей
Септември започва с трудности за хората от тази зодия, но след това той ще е благоприятен за тяхното развитие. Ако не се отказват от плановете си и поработят усилено над слабите си места, астролозите им предвещават един страхотен месец. А и девизът им е "Аз знам!", така че няма нещо, което да им се опре.  

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини