9 °C

Парламентът не събра кворум и няма да заседава днес

Парламентът не събра кворум за започване на заседанието. Системата отчете 112 депутати при необходими 121.

След неуспешни опити за регистрация и проблеми със системата за гласуване председателят на Народното събрание Цвета Караянчева обяви, че днес няма да има заседание, а следващото редовно заседание е в сряда от 9.00 часа.

След тези думи на Караянчева, "БСП за България", които не се регистрираха, скандираха "Оставка". ДПС също не се регистрираха в началото.

По програмата днес парламентът трябваше да ратифицира споразумението между Европейската комисия и Република България по инструмента SURE за временна подкрепа с цел смекчаване на рисковете от безработица при извънредни обстоятелства вследствие на избухването на COVID-19.

В дневния ред беше и първото четене на промени в Закона за българските лични документи. Предвиден беше и редовен парламентарен контрол, в който трябваше да участват министрите Костадин Ангелов, Емил Димитров и Лъчезар Борисов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  3,
  3,14
  6 0
  10:17, 4 сеп 2020
  Ако бях народен представител:"Искъм оставката на Цвета,защото се унижавам да ми бъде шеф една проста п....а,а вие колеги ако не ме подкрепите,сте още по-прости п....и от нея."
 • 2
  Ка
  Какъв
  5 0
  11:56, 4 сеп 2020
  Какъв парламент, подкрепян с 2 % от населението на България. Изедници! Не се наядоха и накрадоха. Пълно е с такива като председателката, кърджалийската ***** и много други като нея.Простаци и купувачи на дипломи. Първо, партията на герб е платена германска партия, второ- дпс е еничарска партия от етнически тип. И двете са противозаконни, но удобни на диктаторите. Много от предателите-депутати влезнаха с нагласени бюлетини. Не виждам достойни хора сред тях.
  Ето защо хората излезнаха на улицата. Вижте цялата държава-оплетена в паяжината на мракобесието и посредствеността. Неуки хора, не дай боже сляпо да прогледне. Не ги уважавам и по свойски ще ги "поздравявам".

Хороскоп за 20.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъда свързана с много отговорности и е възможно доста да ви натовари. Хубавото обаче е че хората около вас са източник на много приятни емоции, които ще неутрализират напрегнатостта ви. Очаквате нещо важно, но най-вероятно няма да го получите в рамките на този ден. Имайте повече търпение в личен план, където от вас се очаква да предприемете нещо.
20 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
20 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С лекота ще преодолявате всякакви мисловни предизвикателства. Обучаващите се и хората на науката ще имат особен импулс днес. С лекота ще отхвърляте камари от запланувани задачи. Ще защитите смело творческите си идеи. Не приемайте насериозно, ако чуете остри думи по свой адрес. Концентрирайте се . Предстои да се покажете в най-бляскавата си светлина в професионалното поприще.
20 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес най-вероятно ще ви се наложи да се занимавате с доста задачи, които не сте планирали. Това едва ли ще е в състояние да ви притесни. Вие сте от хората, които умеят да се справят с всяка ситуация. Предстоят ви изненади, свързани с личните ви очаквания относно определено събитие. Въздържайте се от прибързани коментари.
20 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Високото ви самочувствие ще бъде забелязано от всички наоколо. Уверени сте в себе си и не се поддавате на чужди влияния, а предпочитате да следвате собствените си планове. Добре е все пак да не се дистанцирате от хората, които държат на вас. Семейството ви очаква вашето внимание.
20 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Планирате много задачи, но и по-малко да свършите, пак ще останете доволни. Помислете за спокойствието и здравето си, всяко натоварване може да доведе до изтощение. Имате желание да се намесите в повече сектори и направления, но преценете добре възможностите си. Обърнете внимание на детайлите в пряката си работа, те са важни.
20 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Действате уверено и точно и това ви приближава към успешния завършек на важно за вас начинание. Стилът ви е неподражаем и максимално ефективен. С напълно основателно самочувствие можете да напишете учебник за предприемачи.
20 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основните ви занимания днес ще са свързани предимно с приключване на започнат проект, както и със стартирането на друг, мащабен и печеливш. Бъдете внимателни, възможни са недоразумения от технически характер. Нечия съпротива ще ви се отрази неблагоприятно на настроението.
20 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Вдъхновени от добри сили ще работите по нови и важни неща, доказвайки качествата и уменията си. С полезните си контакти ще задълбочите познанията си в интересуващите ви сфери, доближавайки се по този начин най-близко до желаната цел. За едни тя е свързана с професионалното им израстване, други са привлечени от нова личност или материална привилегия.
20 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Дайте предимство на това, което е важно сега за вас и не започвайте много задачи на веднъж. Значимостта на очаквано от вас събитие ще повиши притесненията ви, но ще се справите. Предвид отговорността ви отсега е ясно, че ще се справите, приобщавайки към работата си и други хора.
20 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заниманията ви днес, професионални или лични, ще ви носят добро самочувствие. Отлично представяне на изпити или интервю за нова работа. Романтични срещи и контакти. Положителни резултати, ако проявите смелост и отстоявате докрай тезата си. Бизнеса ще претърпи преустройства.
20 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Не преживявайте толкова сътресенията в личния си живот. Вярно е, че се чувствате неразбрани и отхвърлени. Помислете за коренна промяна в поведението си, ориентирана към по-голяма заинтересованост към чувствата и вълненията на околните. Всяко страдание е връщане назад, за да потърсим грешките си и да се поучим от тях.
20 окт 2020
Последни новини