"Хапчета за смях 3" с премиера в Димитровград

"Хапчета за смях 3" е заглавието на новата хумористична книга на писателя, поет и журналист Илко Чамов. Тя ще бъде представена на 10-ти септември от 18ч. в читалнята на градска библиотека "Пеньо Пенев" лично от акад. Марин Кадиев, председател на съюза на независимите писатели в България.

Книгата с памфлети и вицове е логично продължение на "Хапчета за смях" и "Хапчета за смях 2". Неин редактор е покойния поет и гражданин на Димитровград Кръстю Кръстев.

С типичния си шеговит изказ, в обръщението си към читателя, авторът определя страниците на книгата като "чудодейни хапчета за смях" срещу унинието и тъгата, произвеедни от нашенска фармацефтична манифактура "CHAMOV".

Илко Чамов пише още публицистика, хумур, сатира и лирика. Има редица книги зад гърба си, като "Чамови трески", "Пепел от сънища", "Пясъчен часовник" и др. Това, което знаем със сигурност за твореца е, че всяка написана от него дума е "излязла от сърцето му, но е осмислена от ума му".

Премиерата на книгата обещава да бъде интересна. Входът е свободен. Поканени са всички, които искат или имат нужда да се посмеят от сърце.

 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини