19 медала за „Мега спорт“ от Държавното по спортна аеробика

Изображение 1 от 4

    19 медала спечелиха на Държавното първенство по спортна аеробика клас А, което се проведе в Пловдив, състезателите на Хасковския клуб „Мега спорт“.

    Във възрастовата група 7-8 години при индивидуалната надпревара на първо място е Диана Тенева, сребърна медалистка е Ивайла Трендафилова, трета остана Галина Стоянова.

    Кирил Стратиев от „Мега спорт“ взе златото в тази възрастова група при индивидуалните изпълнения на момчетата. При двойките е с второ злато заедно с Юлиана Балтова.

    Златни са и Диана Тенева, Галина Стоянова, Ивайла Трендафилова.

    В групите първото място е за:Диана Тенева,Галина Стоянова, Ивайла Трендафилова, Юлиана Балтова, Никол Колева.

    При възрастовата група 9-11 години в надпреварата „индивидуално момичета“ златна медалистка е Неда Запрянова, съотборничката й от „Мега спорт“ Мария Вълчева е със сребро.

    В тази възраст Атанас Благоев отново направи силно състезание и е шампион. Спечели и второ злато при смесените двойки, завоювано с Кристина Костова.

    Шампиони при тройките са Неда Запрянова,Мария Вълчева и Стефани Лечева.

    Първо място за състезателките на „Мега спорт“ и в групите в тази възраст. Златните медали са за: Неда Запрянова,Мария Вълчева, Стефани Лечева, Кристина Костова, Елеонора Милкова.

    В надпреварата при възраст 12-14 години Георги Иванов е със сребърен медал в индивидуалното състезание.

    Рая Николова,Екатерина Радева,Тереза Желязкова,Наталия Красенова,Тея Далова са републикански шампионки при групите.

    След успехите си от Държавното първенство по спортна аеробика клас А , състезателите от „Мега спорт“ вече започнаха подготовката си Държавно отборно първенство за деца, юноши и девойки, което ще се проведе само след две седмици отново в Пловдив.

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      C0
      c0oL
      7 -1
      13:09, 29 сеп 2020
      Браво МЕГАСПОРТ, отново отнесохте конкуренцията !!!
    • 2
      Ха
      хасковлия
      7 -2
      13:27, 29 сеп 2020
      Горда съм , че в гр.Хасково има такива уникални спортисти .
      Поздравявам Ви за големите постижения и искрено Ви пожелавам винаги да сте на върха на вашите възможности, таланти, способности, умения. Нека всяка Ваша цел и всеки Ваш стремеж да бъдат белязани с победа, нека всеки ден в живота Ви да бъде светъл, богат и велик, като този. Пожелам Ви бъдещи успехи на всички предстоящи състезания.
    • 3
      Ад
      Ади
      7 -1
      14:11, 29 сеп 2020
      Поздравления за децата и трен.екип за заслужената победа, която несъмнено се превърна в ярко потвърждение за вашето постоянство, упоритост и труд.Пожелавам ви успехи на състезанията!
      Децата ви са уникални !
    Последни новини