Противоречива информация за състоянието на Тръмп

Президентът Доналд Тръмп още не е на ясен път към възстановяване от Ковид-19 и някои от жизнените му показатели през последните 24 часа са били много обезпокоителни, заяви пред журналисти лице, запознато със ситуацията, предаде Ройтерс.

Според източника, настоял за анонимност, следващите 48 часа ще са критични от гледна точка на лечението на Тръмп. Оценката се разминава с тази на лекаря на Тръмп на последния брифинг в събота, отбелязва Ройтерс.

Президентът Доналд Тръмп се чувства много добре и не е имал температура през последните 24 часа, заяви на специален брифинг в събота лекарят на Белия дом Шон Конли и добави, че е изключително доволен от напредъка на Тръмп, предаде Ройтерс.

По думите му президентът няма затруднено дишане. Той е наблюдаван внимателно за усложнения, но не е на кислород. Според лекуващия екип Тръмп е попитал за хидроксихлорокин, но не го лекуват с него. Планирано е петдневно лечение с ремдесивир. Самият Тръмп казал на лекарите, че се чувства в състояние да напусне клиниката още днес. Д-р Конли обаче уточни, че не може да посочи срок за изписването на Тръмп от болницата.

Предишното официално съобщение на д-р Конли оповести намерението на Тръмп и първата дама да останат в Белия дом и президентът да продължи да изпълнява задълженията си. Но малко след това Тръмп бе приет в болница, като пристигна там сам и с маска.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ha
    Haha
    1 0
    11:32, 5 окт 2020
    Пак сте назад с инфото, снощи даже излезна с кола на разходка...
Последни новини