22 °C

Автоинструктори от Хасково и Кърджали тръгнаха към София на протест

  Автоинструкторите от Хасково ще се включат днес в Националния протест в столицата. Те тръгнаха с развети знамена тази сутрин от сборния пункт в края на града. Към тях се присъединиха и колегите им от Кърджали и Димитровград. Край Пловдив по АМ“ Марица“ към върволицата са се присъединили и хора от бранша от Пловдив и Стара Загора.

  „Магистралата е посиняла от У-та!“ , разказа по пътя Валентин Пашов от Хасково.

  Искането на протеста е за стопиране на Наредба 37, която в момента е публикувана с направените предложения за изменение в нея за обществено обсъждане. Тази наредба е свързана с обучението на новите непрофесионални шофьори. Автоинструкторите са и против Наредба 41, която касае професионалната квалификация на водачите от категориите С, С+Е и Д.

  Браншът не е съгласен и учебните центрове да бъдат регистрирани като търговски обекти, тъй като коментарите им са, че това ще доведе само до излишен разход за школите, без принос в качеството на подготовката на кандидат-водачите.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Пе
   Петър
   12 -5
   11:42, 7 окт 2020
   Гледам учебни джипове,мерцедеси...доста книжки са продали!
  • 2
   Бе
   безпристрастен
   9 -6
   12:47, 7 окт 2020
   Всеки има право да отстоява правата си с или без протест. Но да произвеждат убийци на пътя срещу "мръсни сребърници" , не съм съгласен. Първо изчистете собствената си къщичка от продажни мекерета, които играят с ДАЕ -джиите и тогава елате да протестирате. А до тогава просто ще ви гледам агонията как се гърчите в собствената си продажна кожа. Протестите ви са кьорфишек и Бате Бойко ще ви праска с 200 километра в час.
   • ЯП
    Я па тоя
    7 -5
    14:07, 7 окт 2020
    Като си безпристрастен защо се подмокряш пред бате си Боко като немкиня с негър?
  • 3
   Ге
   Георги
   5 -1
   16:00, 7 окт 2020
   Рушветчии...

  Хороскоп за 22.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Ще имате време да вземете своите решения, сроковете няма да ви притесняват. Няма да сгрешите, доверете се на интуицията си. Не губете самочувствие, равнявайки се по чуждите дадености, скоро и вие ще станете обект на засилен интерес, предвид предстоящите новости.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Ще успеете да се справите с възникващите затруднения и ще промените нещата в своя полза. За някои усилията днес са насочени към деловите ангажименти, за други в личния им живот. Не отхвърляйте предложение, преди да сте го обмислили.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Не се колебайте. Бъдете по-смели и направете първата стъпка. Отдавна търсите подобна промяна. Момента е много подходящ.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Участвате активно в събитията около вас. Съветите ви се оказват много ценни за ваши близки и успявате да им спестите много неприятности. Имате нужда от движение и повече разнообразие. Не допускайте клюките подхвърлени ви от непознати да повлияят на отношението ви към ваш приятел. Запознайте се от близо със ситуацията преди да правите каквито и да било изводи.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. Делови или лични, във всички случаи ще ви помогнат да продължите, справяйки се по-лесно с възникващите затруднения. Вземайте решенията си в спокойна обстановка и не пренебрегвайте отдиха си.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. Бъдете трезви и действайте съобразно собствените си интереси, защото се възможни неприятности. Временно се оттеглете от активни действия и премислете следващата си стъпка.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите. В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Бъдете готови обаче и за промени в дневния ред, тъй като не е изключено някои важни за вас ангажименти да отпаднат. Колективната работа днес може да донесе добри резултати, стига да избягвате резкия тон и да се опитате да внасяте равновесие, когато е необходимо.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете. Не злоупотребявайте с търпението и чувствата на човека до вас. Не сте застраховани от раздели, така, че бъдете разумни.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  22 окт 2020
  Последни новини