4 °C

4 нови случая на коронавирус в Хасковско

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 4 нови случая на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Заразени са: 3 души от община Хасково – две жени на 44 г. и 70 г. и един мъж на 44 г., както и 1 човек от община Тополовград – жена на 35 г. 

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 387. Общо хоспитализираните лица са 36, от тях 32-ма са настанени в Инфекциозно отделение, трима са настанени за лечение в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково и един човек се лекува извън областта. На домашно лечение са 113 души, починали са 25-ма, а напълно излекувани са 213 души.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Мл
  Младок
  52 -11
  09:45, 18 окт 2020
  Аз съм вече тотално отчаян от ширещата се простотия сред населението... Реално тези лекари са герои, защото загиват на работното си място, заразявайки се докато лекуват своите пациенти! И какво получават насреща- хилещи се емотиконки, подигравки, коментари от рода на "колко ви платиха" "правехте ли аутопсия, че да знете, че е починал от корона" "стига вече всявайте паника" "лъжци, няма вирус, най- голямата измама в историята на човечеството, пЛандемия, всичко върви по план, средство за контрол на населението, ще ни чипират с 5ЖИ, лекарите които участвате в тоя фарс ще си платите" и т.н. и т.н... И това не е само към лекарите, гаврата с паметта на починалите и страдащите близки е ЕЖЕДНЕВНА! И не, навсякъде има малък процент невярващи, ама такова чудо като в тая държава никъде го няма!! Да не говорим и за тоталната абдикация на властта от управление на кризата в момента... Тези дни много мисля по въпроса и съвсем откровено казвам, че имайки предвид всичките тези неща, се страхувам от това, което ще последва в най- скоро време, а то е е катастрофа!
  • Ст
   Старичок
   9 -31
   10:59, 18 окт 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • По
   Порчо
   16 -7
   10:59, 18 окт 2020
   Ама тя България е катастрофирала не от скоро. На нас Ковид не ни трябва. Стига да оставим на власт разни жадни за власт, но некомпетентни и малограмотни самовлюбени дебили, като Тулупа и след още десетина години сме свършени.
  • Но
   Нормално
   21 -9
   11:12, 18 окт 2020
   Нищо ново. Хората с образование и акъл избягаха навънка. Тука останаха само измекяри и неуспели прости селяни.
 • 2
  Ко
  Ковид скука
  10 -24
  10:57, 18 окт 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Го
   Гост1
   9 -8
   11:52, 18 окт 2020
   Да ти я развяваш най-добре!
 • 3
  То
  Тотев
  8 -9
  11:58, 18 окт 2020
  Голям праз!
 • 4
  Ви
  Вижте по училищата
  19 -7
  15:18, 18 окт 2020
  В момента по училищата е страшно - подсмърчащи, кихащи и кашлящи деца! Родителите не искат да ги оставят в къщи - нали в училище се отглеждат! Там ги държат на чисто, топло, хранят ги и ги търпят - нещо, което не се прави за тях в къщи! Така веригата назаразата е дълга и подтоянна! Затова града ще пламне до седмица! После да не се чудите от къде е!
  • 25
   2551
   5 -12
   17:39, 18 окт 2020
   Ама Вие сте луд(а)господине/госпожо!!! Виж коментара
  • 25
   2551
   4 -7
   19:33, 18 окт 2020
   Слагайте минусчета но това просташ....ко изказване е факт а Вие сте неразумни и ненормал...ни да го подкрепяте!!!Нима Вие не сте родители и ова не Ви обижда????Кой родител не се грижи за детето си в къщи???Това вашето минава всякакви гараници осъзнайте се!!!
 • 5
  Ъъ
  ъъ
  15 -3
  15:33, 18 окт 2020
  Вярно е, че децата правят много контакти, не спазват повечето правила, но още по-рисковано е да ходят болни учители сред децата. Директорката на едно училище в Хасково не разрешава да се отсъства по болнични! Държи се гадно с тези, които са болни, още докато са на работа. Тропа с крак, държи сметка кой кога и колко пъти е бил болен! Хем иска да я уведомяват, хем после им наговоря грубости за дето ще отсъстват. Позволява си тази да прави анализи на болестите, на лекарствата и да обвинява хората, че всички симулират! И всичките и там дружки се държат като нея - присмиват се на хората, злословят за болестите на служителите, нарочно ги притесняват и не ги оставят на мира! Там урока е - не пускай болнични, ако не искаш да те изритат! Тежко на всички, които трябва да спазват този урок!
  • Мл
   Младок
   15 -2
   16:54, 18 окт 2020
   В рдна правова държава,подобно поведение отдавна щеше да бъде дисциплирно уволнена и глобена.
 • 6
  Та
  така е
  11 -1
  17:32, 18 окт 2020
  Веднага се разпознава тази директорка на училище - това е тази същата, която подмени почти целия колектив на училището от как я нагласиха на поста директор и въпреки, че си назначава само свои хора - и те бягат от нея! Текучеството е огромно в това училище. А сега вече са останали само учители без опит, назначени с ходатайства. Отделно от това директорката напълни класовете с ромчета от близки и далечни села! Въпрос на време е това училище да се превърне в люпило на коронавирусна инфекция! Директорката си развява по екскурзии, и е оставила управлението на училището в новоназначени некадърнички, които нищо не могат да решават и да работят. Абсурда е пълен!
 • 7
  Ня
  няма оправия
  13 0
  17:50, 18 окт 2020
  Много си прав Младок, но в Хасково всичко се купува! Тази директорка вече е изгонена от едно училище с подписка! Но пак я нагласиха задиректорка! Затова няма дисциплинарно уволнение за тази директорка. РУО прикрива всички жалби за нея, потулва ги. Родителите са съветвани да се откажат, защото тази директорка имала връзки с подземния свят! Т.н. "конкурс" са и го дали на тази директорка от най-високо ниво - от МОН, а може и от още по-нагоре! И най-страното е, че тази директорка няма нужда от директорска заплата - тя върти поне няколко бизнеса и смъква луди пари от всички граждани на Хасково. От мен, теб и от всички хасковлии. Просто си умира на ината да директорка и си начесва болните амбиции, че става за образованието - щом една превозвачка непрактикувала с години учителската професия и със купен стаж може да е директор на училище, то и всеки срещнат може да е директор на каквото си поиска !
 • 8
  Ко
  ком
  9 -2
  20:14, 18 окт 2020
  Абе какво я описвате на дълго и широко тази директорка. Кажете й ТЪПА ХАРМАНЛИЙСКА П... и повече не е необходимо - всичко е ясно!
 • 9
  Бо
  Бони
  4 -1
  20:59, 18 окт 2020
  На никой ли не прави впечатление, че в едно и също училище измират хора! Всяка година погребват някой! От едни и същи лоши болести! И продължават хора от това училище да са клиенти на онкото. Скоро още някой ще уморят!
  И същата тази директорка се заяжда с хората! Пък после се прави на разстроена и съпричастна! За такива грехове - няма разплата! Десетократно да се мъчи като хорато дето умори и продължава да мори - пак не може се изплати тази нищожна женица!

Хороскоп за 01.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
01 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
01 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
01 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
01 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
01 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
01 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
01 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
01 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
01 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
01 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
01 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
01 дек 2020
Последни новини