Жена кашля умишлено по пасажерите в самолет с викове "Всички умират" (видео)

Жена, която трябвало да лети от Ирландия до Шотландия направила сцена и накашляла умишлено другите в салона на самолета, крещейки "всички умират!", след като била помолена да напусне за отказ да носи маска за лице.

Технически погледнато, тя не греши, но правилата са за живите, също така.

Пред Fox News говорителят на Easyjet потвърждава намесата на полицията на полет EZY481 от Белфаст до Единбург на 18 октомври заради пътник, който се държал смущаващо на борда и отказал да носи защитно средство на лицето си.

"В съответствие с насоките на EASA (Агенция за авиационна безопасност на Европейския съюз) понастоящем всички пътници трябва да носят собствено покритие за лицето си, което трябва да се носи по време на качване и на борда, освен когато ядат или пият", се казва в изявлението. "Пътниците са запознати с това изискване за здравето и безопасността на всички на борда. Няма да толерираме разрушително поведение спрямо другите пътници и екипажа."

Докато я извеждат от самолета, жената крещи: "Всички умират, знаете... От корона или не, всички умират", съобщава Edinburgh News. Кадри от инцидента също показват, че жената умишлено кашля върху други пътници, докато напуска самолета.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Въ
    Възхитен
    2 -6
    13:23, 20 окт 2020
    Браво на жената! Това е смела жена. Възхищавам се,... Виж коментара
Последни новини