-1 °C

Зодиите, които са убедени, че половинката им ще ги изостави

Хората с различно поведение и начин на живот изпитват различни страхове и се справят с тях по различни начини. Някои личности са по-силни както емоционално, така и психически. Други са твърде емоционално уязвими и тази тяхна слабост често се засилва с годините.

Сред 12-те зодиакални знака има няколко, които много често изпитват проблеми с доверието към своя партньор и се плашат, че ще бъдат изоставени от него.
Често тези страхове са възникнали въз основа на някакви инциденти в миналото – трудно детство, предишни раздели, объркващи и трудни ситуации... Някои знаци в зодиака са твърде чувствителни и подобни тежки събития ги правят по-предпазливи и дори параноични.

Близнаци

Близнаците са доста двойствени в подходите си. През повечето време те не могат да решат какво точно искат. Тези хора от една страна имат духовит и забавен характер, от друга страна са склонни да страдат от ниско самочувствие. Единият ден те очакват най-лошите събития в любовта, а на другия – са убедени, че всичко във връзката им е прекрасно. Близнаците са много ревниви и точно защото често се чувстват недооценени или недостатъчно обичани от партньора си. В резултат на това те или не полагат усилия да поправят проблемите във връзката си, или създават още по-големи проблеми заради своето недоверие към половинката.

Рак

Раците търсят удобство, комфорт и спокойствие във връзката си. Единственият им проблем е, че тези красиви души непрекъснато таят задни мисли, че някой не им мисли доброто. Те имат голямо въображение, съчетано с лека меланхолия. Те обичат тъгата и драмата повече от всеки друг. Те са експерти в прогнозите за предстоящи бедствия. Освен това са малко садистични в любовта. Те редовно страдат от страх, че ще бъдат изоставени от половинката си или че някакви лоши събития ще им отнемат любимия човек. Това тяхно поведение е само защитен механизъм на тяхната свръхчувствителност.

Дева

Хората от зодия Дева уж имат добра вътрешна самооценка, но винаги са по-скоро критични към своите качества и най-вече към недостатъците си. Те са склонни да виждат всичките си кусури преувеличени и са убедени, че останалите хора също ги забелязват. Следователно, тези перфекционисти се боят, че половинката им, рано или късно, ще се разочарова от тях. Когато това чувство или по-скоро този страх ги обземе, те стават нетърпими, странни и дистанцирани. Често те сами провокират проблеми в отношенията си, именно заради поведението си, изпълнено със съмнения, хлад и обвинения.

Стрелец

Сигурно се чудите как така тази фриволна и безгрижна зодия може да страда от страх от изоставяне. Е, хората от този знак твърде много държат на свободата си, именно защото се страхуват да не бъдат зарязани. Всички Стрелци искат да си запазят своето лично пространство и никога не стават твърде зависими от своя постоянен партньор. Те винаги си имат едно наум, че колкото и желани и обичани да са днес, след време може да се окажат отхвърлени и/или изоставени. Затова те искат да бъдат готови да продължат пътя си сами.

Риби

Рибите са недоверчиви и като цяло са песимисти. Те винаги си имат едно наум, че някаква гибел ги очаква в бъдещето. Хората, родени под този знак имат най-различни фобии и страхове и един от тях е именно този, свързан с изоставянето. Тези личности са много грижовни и лоялни към своя партньор, но все пак на тях им липсва смелостта да се доверят напълно и да скочат на сляпо в любовта с чисто сърце и вяра в щастливото общо бъдеще. Те стъпват във връзката някак тромаво и предпазливо и непрекъснато се оглеждат през рамо, сякаш всеки момент нещо лошо ще изскочи зад гърба им. Рибите са мечтатели, но мракът ги привлича повече от светлината.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини