Издирваната Бранимира е дете на ключов свидетел срещу Баретата

Майката на ключовия свидетел по едно от делата срещу Златомир Иванов-Баретата Ивайло Серафимов - Елена твърди, че не е знаела, че четири дена тя, съпругът й и внучката им са издирвани от полицията и че е загубила мобилния си телефон.
Това заяви самата Елена Серафимова пред Нова телевизия.

Вчера 7-годишната й внучка - Бранимира бе обявена от майка си за издирване, тъй като детето изчезнало заедно с баба си и дядо си на 18 юли. Момиченцето е дъщеря на Ивайло Серафимов, който бе един от защитените свидетели срещу Баретата, но впоследствие се отказа от показанията си.
 
"Казахме на нашата бивша снаха, че е хубаво заради сигурността на детето да не се знае къде сме. Да не говорим много по телефона, за да не ни отвлекат наистина", каза още бабата на Бранимира.
 
Самото дете също разговаря с репортер на Нова телевизия. "Добре съм, никой не ни е отвлякъл. Баба и дядо са с мен, ама не знам къде. На почивка сме - на Бургас. От няколко дена сме на море. Кажи на мама, че баба ще ме докара и всичко е наред", каза 7-годишното момиченце.

Майката на Бранимира - Таня Пчелински твърди, че от четири дни не се е чувала с дъщеря си. "Разбира се, че имах договорка да се чуя с дъщеря си. Това е повече от ясно. Просто в момента съм много напрегната и не мога да давам никакви интервюта и изявления", бяха единствените й думи.
 
Очаква се детето да бъде върнато на майката в близките дни.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини