Жените от тези три зодии подлудяват мъжете

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на силния пол са очарователни предимства. Смущавате ли се прекалено? Може би мъжете тайно полудяват, виждайки такава вълнуваща осанка. Притеснявате се от бледите бръчки в ъгъла на очите? В същото време мъжете са готови да продадат душата си само за една ваша усмивка.

Освен това, всяко несъвършенство има свой специален чар. Астролозите също смятат така и са подредили трите зодии сред дамите, на които по-силния пол не може да устои.

Трето място – Везни

Една жена от зодия Везни може да замести целия харем на най-взискателния султан. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и способна да привлече всеки, да бъде гениален спътник и внимателен слушател. Везните могат да поддържат всеки разговор денонощно. Лекотата, с която преминават през живота и постоянният оптимизъм правят тези дами уникални. Те лесно се сприятеляват и са готови във всеки момент да направят комплимент. Винаги изглеждат сладки и сърдечни.

Жените, родени под този знак, се отличават както с физическа красота, така и с интелект. Те имат вроден такт и любов към всичко, което е красиво. Везните обаче са доста критични към себе си – образът им трябва да отговаря на високи стандарти и да бъде коригиран безмилостно, ако е необходимо.

Представителките на този знак са изключително женствени и мъжете не могат да стоят безучастни. Понякога обаче това качество им изиграва лоша шега, тъй като в трудна ситуация те стават безпомощни и чакат външна помощ. Плюс е, че те са изкусни в любовта и рядко остават сами. Все пак Венера ги контролира.

Второ място – Водолей

Тя е малко бавна във всичко, включително в отношенията. Планирате първа среща с жена Водолей? Да се надявате, че тя ще завърши в леглото е безсмислено, както между другото и втората.

Те имат силен интелект, в живота си се водят от ума, не толкова от интуицията. Те се стремят да достигнат най-високите върхове в кариерата си. Удовлетворените амбиции са много важни за тях. Ако претърпят неуспехи не униват, а се учат от грешките си.

Понякога в работата могат да заместят мъжете – не им пречи да се изпробват в ролята на зидар, строител или автомеханик.

Водолеите са рекордьори по заети високи позиции сред жените.

Приятелите са най-добрия вдъхновител на жените Водолеи. Те се чувстват уверени на обществени събития и обожават партитата. Отличителната им черта е честността и откритостта. Те не знаят как да лъжат, очаквайки същото поведение от околните. Ако представителка на този знак се влюби, тя е готова да разкрие душата си.

Като истински хуманисти, Водолеите са част от хората, които участват в битките за световна справедливост. Те са много чувствителни към страданието на другите и не искат нищо в замяна.

Основният, но и очарователен недостатък на дамите от тази зодия е тяхната упоритост във всичко. Ако те вярват в нещо, разубеждаването им е изключително трудна задача.

Първо място – Дева

Жените от тази зодия страдат от прекомерен самоконтрол и истинска демократичност спрямо околните. Те са много емоционални, но контролират чувствата си добре. Вътрешните им стремежи си остават тайна за хората извън кръга им. Те се отличават със сдържаност, сериозност и достойнство.

Девите искрено вярват в силата на самоусъвършенстването и се влияят от критичните преценки на другите хора. Въпреки че жените имат добре развита интуиция, предпочитат да се доверят на интелекта. Животът им се основава на три стълба – изкуство, музика и литература.

Представителките на тази зодия са убедени, че са в състояние да се справят с всяка пречка.

Тяхната енергия лесно би била достатъчна за десет жени. Като се заемат с някакъв бизнес, те са сигурни: никой не може да се справи по начина, по който те го правят. Те са отлични анализатори и обичат да изчисляват всичко, включително и отношенията.

Девите се отличават с доброта, търпение и щедрост. Те са отлични съпруги, майки и любовници.

Тяхната пресметливост и логика обаче се губят, когато става въпрос за любимия им мъж.

Любовният фронт за тях е неизследвана територия, която трябва да изучат и овладеят. След което да се развият и усъвършенстват, за да бъдат най-добрите. И им се получава!

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини